Sohbet Refusbired iPhone x

Berkaras21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berk
Cihazım
Mİ9T PRO
Konular
18
Merhaba arkadaşlar refusbired on asurion yazan arka kapaktta bir iPhone x aldım yenilenmiş . Bu iPhone su geçirir mi ? Ve yenilenmiş iPhone nasıl olur kullanan var mı ?

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Merhaba arkadaşlar refusbired on asurion yazan arka kapaktta bir iPhone x aldım yenilenmiş . Bu iPhone su geçirir mi ? Ve yenilenmiş iPhone nasıl olur kullanan var mı ?

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yenilenmiş cihazları yan sanayi ucuz malzemeler ile tadilat yapıp satarlar. Bence hiç denemeyin. İade edebiliyorsanız iade edin. Orijinal de olsa garantiler su geçirmeye dayanıklı derler , garanti dışı kabul edilir.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Refurbished olan cihazlar, Arızalı cihazlar toplanarak, Arızalı kısımlar giderilerek tekrar kullanıcıya veriliyor.
Örneğin Batarya değişimi yapılmış olabilir. Ekran değişimi yapılmış olabilir. Güç butonu ses tuşları vs değişmiş olabilir.
Yani Her türlü ekran sökülüp işlem yapılmış bir cihaz olması muhtemel. Fabrikasyon çıkışlı olduğunda bile IP67 sertfikalı, su sıçramalarına ve 1m / 30 dk dayanıklı olduğu belirtiliyor. Ki bu refurbished bir cihazın ne denli dayanıklı olabileceği aşikar.

Üst Alt