İNTEGRİTYY Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Yunus Cihazım Reeder p13 blue Yaş 27 Konum ankara Katılım 6 Aralık 2019 Konular 2 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 1 8 Aralık 2019 #1 Merhaba benim reeder p13 blue telefonum var tasarımı güzel ama yazılımı berbat bu telefona mıuı rom yükleyebilirmiyim?
Merhaba benim reeder p13 blue telefonum var tasarımı güzel ama yazılımı berbat bu telefona mıuı rom yükleyebilirmiyim?
Sefa B. Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Sefa Cihazım Xiaomi Konum Türkiye Katılım 28 Temmuz 2019 Konular 16 Mesajlar 375 Tepkime puanı 370 Puanları 78 8 Aralık 2019 #2 Daha önce aynı konudan açmışsınız. Yardım - Reeder telefona rom Merhaba benim reeder p13 blue telefonum var tasarımı güzel ama yazılımı berbat bu telefona mıuı rom yükleyebilirmiyim? forum.miuiturkiye.net Oyla: Oyla 0 Downvote
Daha önce aynı konudan açmışsınız. Yardım - Reeder telefona rom Merhaba benim reeder p13 blue telefonum var tasarımı güzel ama yazılımı berbat bu telefona mıuı rom yükleyebilirmiyim? forum.miuiturkiye.net