Yardım Redmş Note 7 Ghost Screen (Hayalet Ekran)

evrimb

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Evrim
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.5
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncelikle merhabalar telefonum redmi note 7 ve bu sitede de mevcut olan(MIUI Türkiye Yerel Satış Noktaları) yağmur telekomdan aldım telefonu alalı yaklaşık 7 ay oluyor ve hayalet ekran sorunu başladı sadece sağ üst tarafta ve çentiğin olduğu hizada dikkatli bakmayla belli oluyor kendim deadpixel uygulamalarıyla düzeltiyorum fakat 30 dakika oynamayla yeniden beliriyor kutumun içinde kvk garanti belgesi var fakat kvk sitesinden imei sorgulattığımda herhangi bir şey çıkmıyor ve konyadan aldım fakat şu an ankaradayım kvk ye götürsem telefon değişimi ekran değişimi vs. Yaparlar mı ve orda hayalet ekranı göremezlerse beni geri gönderirler mi çünkü tam parlaklık ve karanlıkta belli oluyor

helen1233

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Redmi note 7'de bu kronik bir olay . Ekranı bir uygulamayla ısıtınca düzeliyor. Valla garantiye yollasan da yine aynısı olacak :)

Oyla:

evrimb

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Evrim
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Redmi note 7'de bu kronik bir olay . Ekranı bir uygulamayla ısıtınca düzeliyor. Valla garantiye yollasan da yine aynısı olacak :)
Bahsettiğiniz uygulama şu ekranda durmadan dönen renkler falan oluyor onlar mı? Eğer onlarsa onu yapıyoeum ama yayılmasından korkuyorum

Oyla:

helen1233

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Valla yapacak birşey yok öyle geçiyor bir nebze :)

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Xiaomi'yi korumak gibi algılanmasın bu dediklerim ama Galaxy S9'da da, Mate 20 Lite modelinde de gördüm bu problemi. Hatta bir ara Apple, LG gibi firmalar bunun normal olduğunu bile yazmışlardı sitelerinde.
Malesef öyle ben sizi çok iyi anladım herkesin bayıldığı amoled ekranlarda hayalet ekran sorunu yaşıyor burn in diyolar onada isimler farklı sorun aynı. Bende xiaomiyi gömmüş gibi oldum ama her markada kronik sorun varsa yandık ama birde benim gibi çok titiz kullanipta ekranda leke görünce insan şaşırıyor. Tabiki samsungda neler var pembe çizgi sorunu vs aslında hepsi insan işi marka model farketmez hata yanlış cikicaktir kusursuz hiç bişey yok ne yazikki.

Oyla:

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Ben cihazı 1800 tl ye almıştkm sonra note 8 dahanucuza cıkmıstı 3. Ayında başkma gelince hakem heyeti vs derken iade edşp note 8 pro aldım bakalım

Oyla:

Alp07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alptimuçin
Cihazım
Red Mi Note 7
Meslek
Maden Mühendisi
Konular
1
iPhone 6s vardı daha önce aynı sorun onda da vardı ama bu kadar belirgin değildi. Xiaomi de çok kötü

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
note 7 modelinde kronik sıkıntı bi çok kişi bu sorunu yaşadı çünkü 20 dolarlık dandik panelleri kullanıyolar. xiaomi sadece kağıt üstünde megapixel işlemci ve tasarımla insanları büyülüyo detaylara inince insan neyin nolduğunu anlıyor.
note 6 pro cihazımda hiç oyun oynamam cihazı şarj ederken bile leptop soğutucusunun üstünde şarj ederdim ekranın sol üst çektikte turuncu leke ips ekran yanığı oluştu titiz kullansakta sonuç ortada.
Ablamın 6s inde babamın Note 4 ünde benim redmi Note7 imde meydana geldi fakat benimki bı ara geldi sonra bir hocamızın önerdiği uygulayamayi falan kullanınca gitti.

Oyla:

Qwertytr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
12
Aynı sorun için 3. Ayda aynı satıcıyı hakem heyeti aracılıgı ile cşhazımı iade ettm.
hocam ilk 6 ayda olduğu için direkt firmadan mı iade aldınız? biraz anlatır mısınız aynı durumdan muzdaribim

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
note 7 modelinde kronik sıkıntı bi çok kişi bu sorunu yaşadı çünkü 20 dolarlık dandik panelleri kullanıyolar. xiaomi sadece kağıt üstünde megapixel işlemci ve tasarımla insanları büyülüyo detaylara inince insan neyin nolduğunu anlıyor.
note 6 pro cihazımda hiç oyun oynamam cihazı şarj ederken bile leptop soğutucusunun üstünde şarj ederdim ekranın sol üst çektikte turuncu leke ips ekran yanığı oluştu titiz kullansakta sonuç ortada.
Aynı sorun note 7de de var hocam.. ekranın sağ üst kosesi çok ince yanmiş mavi ekranda mor renk veriyor turuncu ekranda kırmızı hep Samsung kullandım s5, note 4, s6 bunlarda ghost olunca a50 yerine bunu seçtim şansıma tüküreyim bunda da oldu :)

Oyla:
Üst Alt