Yardım Redmş Note 7 Ghost Screen (Hayalet Ekran)

evrimb

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Evrim
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.5
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncelikle merhabalar telefonum redmi note 7 ve bu sitede de mevcut olan(MIUI Türkiye Yerel Satış Noktaları) yağmur telekomdan aldım telefonu alalı yaklaşık 7 ay oluyor ve hayalet ekran sorunu başladı sadece sağ üst tarafta ve çentiğin olduğu hizada dikkatli bakmayla belli oluyor kendim deadpixel uygulamalarıyla düzeltiyorum fakat 30 dakika oynamayla yeniden beliriyor kutumun içinde kvk garanti belgesi var fakat kvk sitesinden imei sorgulattığımda herhangi bir şey çıkmıyor ve konyadan aldım fakat şu an ankaradayım kvk ye götürsem telefon değişimi ekran değişimi vs. Yaparlar mı ve orda hayalet ekranı göremezlerse beni geri gönderirler mi çünkü tam parlaklık ve karanlıkta belli oluyor

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cihazınızın garantisini aşağıdaki bağlantı üzerinden sorgulayabilirsiniz.

Yağmur telekomdan aldıysanız garanti sorunu olmayacaktır. Cihazınızı KVK'nın Ankara'daki şubesine teslim edebilirsiniz.

Oyla:

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Aynı sorun için 3. Ayda aynı satıcıyı hakem heyeti aracılıgı ile cşhazımı iade ettm.

Oyla:

evrimb

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Evrim
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun için 3. Ayda aynı satıcıyı hakem heyeti aracılıgı ile cşhazımı iade ettm.
Renk şemasını soğuk yaptım falan bayağı bir azaldı önceki gibi değil aca iletişime geçsem mi yağmur telekomla

Oyla:

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
İlk 6 ay geçtiyse servise yollarlar siz bilirsiniz

Oyla:

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Renk şemasını soğuk yaptım falan bayağı bir azaldı önceki gibi değil aca iletişime geçsem mi yağmur telekomla
Renk şeması soğukta da olsa bir süre sonra azıyor hocam. Gittikçe artacaktır büyük ihtimal.

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Gittikçe artıyor,benim önceden ekranın sadece solunda vardı şimdi üste de bulaştı wifi şebeke batarya simgelerinin izi kalıyor.

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
note 7 modelinde kronik sıkıntı bi çok kişi bu sorunu yaşadı çünkü 20 dolarlık dandik panelleri kullanıyolar. xiaomi sadece kağıt üstünde megapixel işlemci ve tasarımla insanları büyülüyo detaylara inince insan neyin nolduğunu anlıyor.
note 6 pro cihazımda hiç oyun oynamam cihazı şarj ederken bile leptop soğutucusunun üstünde şarj ederdim ekranın sol üst çektikte turuncu leke ips ekran yanığı oluştu titiz kullansakta sonuç ortada.

Oyla:

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
note 7 modelinde kronik sıkıntı bi çok kişi bu sorunu yaşadı çünkü 20 dolarlık dandik panelleri kullanıyolar. xiaomi sadece kağıt üstünde megapixel işlemci ve tasarımla insanları büyülüyo detaylara inince insan neyin nolduğunu anlıyor.
note 6 pro cihazımda hiç oyun oynamam cihazı şarj ederken bile leptop soğutucusunun üstünde şarj ederdim ekranın sol üst çektikte turuncu leke ips ekran yanığı oluştu titiz kullansakta sonuç ortada.
Xiaomi'yi korumak gibi algılanmasın bu dediklerim ama Galaxy S9'da da, Mate 20 Lite modelinde de gördüm bu problemi. Hatta bir ara Apple, LG gibi firmalar bunun normal olduğunu bile yazmışlardı sitelerinde.

Oyla:
Üst Alt