Yardım Redmi'den Büyük Yamukluk (Ruby)

Ademtas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
stone
Cihazım
ruby
Konular
3
arkadaşlar 1.5 yıllık orijinal şarj aleti ve kablosu ile kullanım sonucunda son günlerde ara sıra rastladığım düşündürücü bir batarya ısınmalarından sonra telefonu bu sabah elime aldığımda bir terslik olduğunu hissettim ve bu acı sonla karşılaştım, telefon aşırı derecede yamulmuş. 😄😄😄

ben herhangi bir kaza veya uyku dalgınlık sonucu bir baskı uygulamadım. dediğim gibi şarj olduktan sonra tedirgin edici bir ısınma görülüyordu bununla alakalı olduğunu düşünüyorum, yanlış şarj aleti veya kablo desem olmaz çünkü 1.5 yıldır aynı aleti ve kabloyu kullanıyorum. gece yatarken jarz bitmek üzereydi ve ben de telefonu açık çalışır halde bir şeyler izlerken uyudum acaba çalışır halde şarj biterken gerilimle ısınma zorlanma sonucu yamuk yapmış olabilir mi bu cihaz. 😄😀😀

yani telefon sağlamış diyeceğim bu kadar yamuldu hiçbir sorun yok şu anda , ısınma, pil tüketimi veya kasa açılma sorunu falan hiçbir sorun yok ama böyle de yamukluk olmaz ki 😄😄😄

buna benzer durumlara dair bilginize ve tamir önerilerinize ihtiyacım var ve size bilginiz olsun diye belirtiyorum bu yamukluğu bana kendisi yaptı akşam çok kullanmış olabilirim ama oyun oynamıyorum hiç ne kadar zorlanmış olabilir ki? şarj az bir şekilde gece uyurken çeşitli canlı yayın uygulamaları izlerken açık unutup şarj sonuna kadar biterken oldu sanıyorum o yüzden kafam çok karışık

Ekli dosyalar

• IMG-20250526-WA0001.jpg
    IMG-20250526-WA0001.jpg
    230,7 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG-20250526-WA0002.jpg
    IMG-20250526-WA0002.jpg
    165,6 KB · Görüntüleme: 15
Üst Alt