Yardım Redmi13x cihazımı hiçbir şekilde Botloader kilidini açamıyorum çeşitli yazılımlar kullandım yeni açamadım

rollo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rollo
Cihazım
Redmi 12 pro 5G
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi13x
Bootloader Kilidi
Kapalı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
mmm

rollo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rollo
Cihazım
Redmi 12 pro 5G
Konular
1
Bu telefonu sanıyorum ki Türkiye'de sadece ben kullanıyorum sadece bir tane üretmişler O da bende 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun nedir nerde hata alıyorsunuz başvuru yaptınızmı?
Xiaomi topluluğunda yoğunluk oluyor son 5 saniyede tuşa abanıyorum yine de olmuyor

Sorun nedir nerde hata alıyorsunuz başvuru yaptınızmı?
Çözümü var mı,?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-05-29-21-27-58-258_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2026-05-29-21-27-58-258_com.android.settings.jpg
    472,6 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Oyla:

Mami198510

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
17
Bu telefonu sanıyorum ki Türkiye'de sadece ben kullanıyorum sadece bir tane üretmişler O da bende 😂

Xiaomi topluluğunda yoğunluk oluyor son 5 saniyede tuşa abanıyorum yine de olmuyor

Çözümü var mı,?
Özelden ulaşabilirsiniz.

Oyla:

BatTech10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0

Çözümü var mı,?
Hocam mi hesabından çıkış yapın sonra geliştirici seçeneklerinden kilit aşma yerine gelin hesap ve cihaz ekle butonuna basın çıkan ekrandan mi hesabına giriş yapın böyle yaparak başvuru başarılı olabilir bazen mi community uygulamasından başvuru yaparken üst üste tuşa basınca işlem başarılı olsada üst üste bastığınız için bildirimler gecikmeli geliyor bu yüzden farketmemiş olabilirsiniz

Oyla:

Mami198510

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
17
Hocam mi hesabından çıkış yapın sonra geliştirici seçeneklerinden kilit aşma yerine gelin hesap ve cihaz ekle butonuna basın çıkan ekrandan mi hesabına giriş yapın böyle yaparak başvuru başarılı olabilir bazen mi community uygulamasından başvuru yaparken üst üste tuşa basınca işlem başarılı olsada üst üste bastığınız için bildirimler gecikmeli geliyor bu yüzden farketmemiş olabilirsiniz
Xiaomi bu aralar kasıtlı hepsini red ediyor sürekli başvuru yapan biri olarak sürekli tutan sürelerde yapıyorum ama bazi günler xiaomi hiçbir hesabı onaylatmıyor.

Oyla:

BatTech10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Xiaomi bu aralar kasıtlı hepsini red ediyor sürekli başvuru yapan biri olarak sürekli tutan sürelerde yapıyorum ama bazi günler xiaomi hiçbir hesabı onaylatmıyor.
olabilir hocam bu şekilde bir kaç cihazın kilidini açmışlığım olmuştu

Oyla:

rollo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rollo
Cihazım
Redmi 12 pro 5G
Konular
1
Hepsini denedim yaptım yetmedi dft Pro diye bir yazılım var Onu satın aldım kullanmak için o da açmadı

Oyla:

Mami198510

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
17
olabilir hocam bu şekilde bir kaç cihazın kilidini açmışlığım olmuştu
Her gün başvuru yapıyorumdur en az 1-2 kişiye bi ara son kullanıcının çok iyi kullanabileceği bir tool yapmak lazım gibi xiaominin işleri işte
Hepsini denedim yaptım yetmedi dft Pro diye bir yazılım var Onu satın aldım kullanmak için o da açmadı
O cihazi anında açamazsınız mi comminityden scriptle başvuru yapmayi deniyebilirsiniz başarısız olursanız bana ulaşırsınız.

Oyla:
Üst Alt