Çözüldü Redmi12(fire) root ve bootloader unlock

RedmiNice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 12(fire)
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 1.0.1.0.UMXMIXM
Telefon Modeli
Redmi 12(fire)
Bootloader Kilidi
Kapalı
Şimdi öncelikle merhaba forumunuzu , sitelerinizi ve youtube kanalınızı dikkatle takip ediyorum birkaç sorum var.

Öncelikler Redmi 12(fire) HyperOS 1.0.1.0.UMXMIXM cihazına sahibim yurtdışı bir cihaz

1.Soru bootloader kilidini ben açarsam ilerde imei atan telefoncu için sorun oluşturur mu?

2.Soru HyperOs u pek beğenmedim Miui 14 endonezya rom yüklersem (telefondan yükleme metodu ile) bir sorun çıkarır mı?

3.Soru
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
hyperos ta bootloader i açtıktan sonra bu yöntemle root atmak sorun yaratır mı ?

Değerli Cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum

Şimdiden teşekkür ederim.angel~~

Çözüm
hocam cihazın kilidini açmanız ileride imei atılması için daha kolay olur daha iyidir miui 14 yüklemek için kilit açık olmalı mi flash üzerinden sürüm düşürme yapabilirsiniz ayrıca bu yöntem ile hyperosda da root yapabilirsinz ama kilit mutlaka açık olsun

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
hocam cihazın kilidini açmanız ileride imei atılması için daha kolay olur daha iyidir miui 14 yüklemek için kilit açık olmalı mi flash üzerinden sürüm düşürme yapabilirsiniz ayrıca bu yöntem ile hyperosda da root yapabilirsinz ama kilit mutlaka açık olsun

Oyla: Çözüm

RedmiNice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 12(fire)
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım sağol bir sorum daha var custom rom atsam lineageos gibi imei atmada bir sıkıntı yaratır mı?

Oyla:
Üst Alt