Yardım Redmi Youtube'da video izlerken, videonun yarısının farklı video olması?

T1mur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Timur
Cihazım
Redmi 9C
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ Global 12.0.9 Kararlı, 12.0.9.0(QCRTRXM)
Telefon Modeli
Redmi 9C
Bootloader Kilidi
Kapalı
Sorun başlıktaki gibi arkadaşlar. Bug gibi bir şey. Daha önceden açtığım bir video, yeni açtığım videoya karışıyor. Yarısı eski video, yarısı yeni video oluyor fakat eski olan video takılmış gibi sürekli aynı saniyeyi veriyor yani bir nevi bug gibi. Nedir bu sorun? Neden böyle yapıyor? Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SS

Ekli dosyalar

• 274574463_975634153346577_735092078959855523_n.jpg
    274574463_975634153346577_735092078959855523_n.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Bug gibi bir sey ayarlardan sifirla uygulamayi her seyini temizle ve birde bunu YOUTUBE VANCED indirip kullanin neden bu reklamliyi.kullaniyosunuz ki

Oyla:

T1mur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Timur
Cihazım
Redmi 9C
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bug gibi bir sey ayarlardan sifirla uygulamayi her seyini temizle ve birde bunu YOUTUBE VANCED indirip kullanin neden bu reklamliyi.kullaniyosunuz ki
Vanced apk değil mi reis? Her apk virüs potansiyellidir zannımca, zira insanların insanlara bedavadan/karşılıksız yardım edeceğini düşünmüyorum. Yorumunuz için teşekkürler, deneyeceğim.

Oyla:

T1mur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Timur
Cihazım
Redmi 9C
Konular
3
Olmadı hocam. Donanımsal bir sorun olabilir mi?

Oyla:

vozroo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
vozro
Cihazım
İPHONE ve poco
Konular
6
Vanced apk değil mi reis? Her apk virüs potansiyellidir zannımca, zira insanların insanlara bedavadan/karşılıksız yardım edeceğini düşünmüyorum. Yorumunuz için teşekkürler, deneyeceğim.
evet apk dosyaları virüs barındırır. ama fikrine katılmıyorum. bedava kimse kimseye yardım etmez bu dogru ama sen uygulamalarını kullandıkça onlarda para kazanıyor. virüs olsa sistem apkyi kurarken uyarır.

Oyla:

T1mur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Timur
Cihazım
Redmi 9C
Konular
3
Bence yazilimdan kaynaklanan bir sorun.baska rom veya tarayici uzerinden deneyin bakalim acacak mi buglu sekilde
Tarayıcı da sıkıntı yok hocam. Youtube ile mi alakalı acaba? Verileri sıfırladığım takdirde de aynı durum söz konusu. Ayrıca telefonu bu hatayla ilk karşılaştığım gün sıfırladım(hard reset) fakat herhangi bir değişiklik olmadı, durum aynı.

Oyla:

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Tarayıcı da sıkıntı yok hocam. Youtube ile mi alakalı acaba? Verileri sıfırladığım takdirde de aynı durum söz konusu. Ayrıca telefonu bu hatayla ilk karşılaştığım gün sıfırladım(hard reset) fakat herhangi bir değişiklik olmadı, durum aynı.
Evet uygulamada sorun

Oyla:
Üst Alt