Yardım Redmi Watch 5 Lite 2-3 gündür kararsız adım sayıyor

salih445

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih
Cihazım
Watch 5 lite
Konular
1
Uyku takibi ve adım sayar çalışmıyor bazı günler, son 2 gündür adım ve uyku takibi yok. Sıfırladım olmadı. Adım için sert koşar gibi adım atarsam anca sayıyor neden olabilir.

turquoise.blue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kenan
Konular
1
Aynı saatten bende bugün kullanmaya başladım. adımsayar özelliği resmen rezalet. akşam oda mutfak salon arası en az 200 adım attım (saydım) sadece 10 adım saymış ve ama bana kalk hareket et uyarısı veriyor. saati ilk kurduğumda güncellemesini yaptım. adım sorunu yüzünden saati 2 kez sıfırladım. 2 kez eşleştirme sonlandırıp yeniden bağladım. 3 kez yeniden başlattım ama hala aynı sorun devam ediyor. bu saati almadan önce honor band 6 kullanıyordum ve adımları tıkır tıkır sayıyor sadece 10 adım atsam bile, eklemediği adım olursa diğer adımların sayımına ekleyip ilerliyor. honor band 6 tüm özellikler açık 9 gün gidiyorken 2 gün gitmeye başlayınca redmi watch 5 lite a geçtim ve pişman olmaya başladım. taa mi band 4 te de 10-15 adım atınca kalk hareket et uyarısı verirdi ben ayaktayken, o zamandan beri xiaomi bilekliklerde sensör verilerini yanlış değerlendirme sorunu var bence.

Üst Alt