Yardım Redmi Telefon ve Google Fotoğraflar Sorunu

Oguzgs_02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xi
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Os 2.0.207
Telefon Modeli
Redmi Note 13 Pro Plus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar günlerdir uğraştığım ve çözemediğim bir sorun var ;
Fotoğraf yedekleme olarak Google Fotoğrafları yıllardır kullanıyorum fakat bu süre içinde yeni telefona geçtiğim için eski fotoğraflarım cihazıma fiziksel olarak gelmek yerine Google Fotoğraflar üzerinde kalınca ben her galeriye girmemde 7000 fotoğrafı tekrar baştan yüklüyor ve birkaç dakika sonra telefondan tekrar siliyor bu sebeple hep fotoğraflara ulaşmak zor oluyor hemde farklı uygulamalar fotoğrafları görmüyor(İnstagram vs.) bunu kurcalarken yer aç seçeneğine basmış bulundum ve 7000 fotoğraf telefondan tamamen silinip Google f. buluta gitti şimdi her girdiğimde tüm fotoğrafları tekrar yüklüyor.Bunun bir çözümü var mıdır ?
İstediğim şey Belirlediğim fotoğrafların telefon hafızasında durması diğer tüm kalanların Google Fotoğraflarda durması fakat bunu yapamıyorum hepsi tekrar tekrar yükleniyor buna çözüm bulabilen var mı veya aynı sorunu yaşayan? fikir sunabilecek olan var mı ? İnstagram üzerinden hiçbir fotoğrafıma ulaşamaz hale geldim. Şimdiden teşekkür ederim

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Tüm resimleri seçip İDM ile pc ye indirin. Pc üzerinden Google fotoğrafları açın ve tüm resimleri silin. Galeri uygulamasına girin ve yedekleme seçeneğini kapatın. Google fotoğraflar mobil uygulamasını açın, alt kısımdan Kolleksiyon sekmesine tıklayın, bu cihazda kısmına girin ve yedeklemek istediğiniz resimleri oradan seçerek yedekleyin. Sonrasında bu cihazda yer aç diyerek yedeklenen resimleri temizleyin. Resimleri pc ye indirirken, hepsini seçerek indirme yapmayın ve resimleri indirip zip dosyasını açıp resimleri kontrol etmeden, fotoğraflar uygulaması içinden resimleri silmeyin.

Oyla:

Oguzgs_02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüm resimleri seçip İDM ile pc ye indirin. Pc üzerinden Google fotoğrafları açın ve tüm resimleri silin. Galeri uygulamasına girin ve yedekleme seçeneğini kapatın. Google fotoğraflar mobil uygulamasını açın, alt kısımdan Kolleksiyon sekmesine tıklayın, bu cihazda kısmına girin ve yedeklemek istediğiniz resimleri oradan seçerek yedekleyin. Sonrasında bu cihazda yer aç diyerek yedeklenen resimleri temizleyin. Resimleri pc ye indirirken, hepsini seçerek indirme yapmayın ve resimleri indirip zip dosyasını açıp resimleri kontrol etmeden, fotoğraflar uygulaması içinden resimleri silmeyin.
çok anlaşılır ve mantıklı geldi teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt