Yardım Redmi S2 uygulamalar yenileniyor

Bolakar68

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ÇağrıHüseyin
Cihazım
Resmi s2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.3.0 kararlı
Telefon Modeli
Redmi s2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Dostlar cihazım redmi S2 geçici olarak kullanıyorum son gelen güncellemeyi aldigimdan beridir uygulamayı arka plana atıp herhangi bir işlem yaptığımda uygulama komple baştan başlıyor. Mesela film izliyorum üst ekrandan mesaj atıp filmine devam etmek istiyorum ama sayfa komple yenileniyor direk. Guncellemeden önce yoktu bu problem çözümü nedir yardımcı olabilecek varmı? sürüm assagodaki gibi. Şimdiden hepinize teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Dostlar cihazım redmi S2 geçici olarak kullanıyorum son gelen güncellemeyi aldigimdan beridir uygulamayı arka plana atıp herhangi bir işlem yaptığımda uygulama komple baştan başlıyor. Mesela film izliyorum üst ekrandan mesaj atıp filmine devam etmek istiyorum ama sayfa komple yenileniyor direk. Guncellemeden önce yoktu bu problem çözümü nedir yardımcı olabilecek varmı? sürüm assagodaki gibi. Şimdiden hepinize teşekkürler.

Hocam, kararlı romdasiniz, üretici demekki bunu uygun görmüş. Yinede isterseniz ayarlardan geliştirici seçeneklerini açıp arka plan işlem sınırı menüsü varmı bakarmisiniz? MIUI romda değilim bakamıyorum

Oyla:

Bolakar68

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ÇağrıHüseyin
Cihazım
Resmi s2
Konular
1
Hocam, kararlı romdasiniz, üretici demekki bunu uygun görmüş. Yinede isterseniz ayarlardan geliştirici seçeneklerini açıp arka plan işlem sınırı menüsü varmı bakarmisiniz? MIUI romda değilim bakamıyorum
Var hocam ve standart sinir yazıyor.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Onu arttırabilirsiniz? Büyük ihtimal çözecek. Yinede cozmezse üreticiler ram konusunda sıkıntı yaşanmasın diye uygulamaları arka planda tutmayip kapatmayı seçiyorlar. Bu sayede MIUI rahat çalışıyor.

Oyla:

Bolakar68

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ÇağrıHüseyin
Cihazım
Resmi s2
Konular
1
Onu arttırabilirsiniz? Büyük ihtimal çözecek. Yinede cozmezse üreticiler ram konusunda sıkıntı yaşanmasın diye uygulamaları arka planda tutmayip kapatmayı seçiyorlar. Bu sayede MIUI rahat çalışıyor.
Diğer secenkler arttirmiyor düşürüyor tam tersi. Yeni gelen güncellemeyi almasam hiçbir problem yoktu aslında.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
4 yaptım şu anda aynı sorun devam ediyor ama yinede sağolun yardımcı olmaya çalıştınız
a

Şimdi hocam, geliştirici bölümünün en altında MIUI çalışma sistemi gibi bir seçenek olmalı onu kapatın. Arka plan sınırında 4 yaptınız.Simdi Cihazı aç kapa yaparmisiniz? Yine düzelmezse dediğim gibi üretici ramdan kayıp olmaması için bir şekilde engel çıkartıyorlar.

Oyla:
Üst Alt