Yardım Redmi S2 - Parmak izi çalışmaz oldu

akif007

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Akif
Cihazım
Redmi s2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.5.0
Telefon Modeli
Redmi S2 64 GB
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba redmi s2 cihazımda durup dururken parmak izi çalışmaz oldu. İlk başta bir kaç denemeyle oluyordu şimdi nerdeyse imkansız gibi. Sensör kirli değil. Parmağı hiç okunuyor. Yanlış demiyor yani. Okuduğu zaman açıyor ama 1 dk falan denemek gerekiyor. Yeni parmak izi eklerken de aynı şekilde okumuyor titremiyor. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz

akif007

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Akif
Cihazım
Redmi s2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar ne yapmalıyım yazılımsal mı yoksa başka cesit bir hata mı onu da anlamadım

Oyla:

Asdq

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Heyo
Cihazım
Mi8
Konular
33
Arkadaşlar merhaba redmi s2 cihazımda durup dururken parmak izi çalışmaz oldu. İlk başta bir kaç denemeyle oluyordu şimdi nerdeyse imkansız gibi. Sensör kirli değil. Parmağı hiç okunuyor. Yanlış demiyor yani. Okuduğu zaman açıyor ama 1 dk falan denemek gerekiyor. Yeni parmak izi eklerken de aynı şekilde okumuyor titremiyor. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
Yazılım güncellemesi yaptiysaniz yazılım kaynaklı olabilir

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam cihaz yere düştüyse belki soketi çıkmış olabilir parmak izi sensörünün. Ya da isterseniz bi fabrika ayarlarına döndürün cihazı faydası olabilir. Son ihtimal garantisi varsa servisi verin yoksa bir tamirciye gösterin isterseniz.

Oyla:

akif007

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Akif
Cihazım
Redmi s2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Denedim de farkı yok aynı devam ediyor. Parmak izi de eklenmiyor zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam cihaz yere düştüyse belki soketi çıkmış olabilir parmak izi sensörünün. Ya da isterseniz bi fabrika ayarlarına döndürün cihazı faydası olabilir. Son ihtimal garantisi varsa servisi verin yoksa bir tamirciye gösterin isterseniz.
Yere bir kaç kez düşmüşluğu var ama ağır bi darbe almadı hafif düştü. Ve düşmelerden sonra gayet iyi çalışıyordu parmak izi. Bir gün işte zor algılamaya başladı sonra giderek daha zor algıladı ve su an hiç okumuyor parmak koyunca. Yanlış demiyor, hiç okumuyor. Fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyeceğim umarım olur.

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam güncelleme ve rom yükleme filan düzelmediyse sizin sorununuz donanımsal galiba.

Oyla:
Üst Alt