Yardım Redmi S2 ile Fortnite

Turquality

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
53
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi S2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
(eğer okumak istemiyorsanız özet soruların: redmi S2de fortnite'ın desteklenmemesinin sebebi nedir? ------ İleriki tarihlerde destek gelir mi?) Redmi S2 kullanıyorum ve bilgisayarım Fortniteı kaldıracak kadar güçlü olmadığı için mobilden oynamak istiyorum ama redmi S2nin Fortnite desteği yok neden? Desteği olmasa bile Galaxy note 4 nasıl her ne kadar kassa ve telefon elinizi yakacak kadar ısınıyorsa ama sonuç olarak aşıyorsa redmi S2nin ne Fortniteı en azından açabilmesi lazım.

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
(eğer okumak istemiyorsanız özet soruların: redmi S2de fortnite'ın desteklenmemesinin sebebi nedir? ------ İleriki tarihlerde destek gelir mi?) Redmi S2 kullanıyorum ve bilgisayarım Fortniteı kaldıracak kadar güçlü olmadığı için mobilden oynamak istiyorum ama redmi S2nin Fortnite desteği yok neden? Desteği olmasa bile Galaxy note 4 nasıl her ne kadar kassa ve telefon elinizi yakacak kadar ısınıyorsa ama sonuç olarak aşıyorsa redmi S2nin ne Fortniteı en azından açabilmesi lazım.
Fortnite in kendisi desteklemiyor oyunu. Sadece ust seviye grafik islemcisi olan telefonlari destekliyor. Pek sanmiyorum ama belkoi ileride desteklenir. O zamana kadar pubg oynayabilirsiniz.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Açıkçası Fortnite Mobile telefonda çok başarılı değil. Pubg kadar oyuna hakim olamıyorsunuz. Mi 8 için desteği var ve telefonda hali hazırda kurulu, toplasanız 3 defa anca oynamışımdır. Kontrolleri biraz geniş kapsamlı olduğu için telefonda zorlanıyor insan oynarken.

Oyla:

muluka

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
S2
Konular
7
Hocam yanlış bilmiyorsam Fortnite Mobil için 64Bit işletim sistemi gerekiyor. Redmi S2 ise 32Bit ve resmi olarak da böyle kalacak. O yüzden ilerleyen zamanlarda destek gelmesi zor bir ihtimal gibi duruyor.

Oyla:

Turquality

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
53
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yanlış bilmiyorsam Fortnite Mobil için 64Bit işletim sistemi gerekiyor. Redmi S2 ise 32Bit ve resmi olarak da böyle kalacak. O yüzden ilerleyen zamanlarda destek gelmesi zor bir ihtimal gibi duruyor.
Telefondan derin bir şekilde anlamıyorum ama özelliklerinde ARMv8 - A (64bit) yazıyor??

Oyla:

muluka

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
S2
Konular
7
Telefondan derin bir şekilde anlamıyorum ama özelliklerinde ARMv8 - A (64bit) yazıyor??

Evet hocam, telefon 64Bit ama telefondaki yazılım 32Bit. Garip baya, ben de senin gibi çok anlamıyorum ama MIUI Forum'da baya konusu açıldı bu dururumun, hatta bu forumda da bir arkadaşımız açmıştı. O konulardan daha detaylı bilgi edinebilirsin.

Oyla:

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Evet hocam, telefon 64Bit ama telefondaki yazılım 32Bit. Garip baya, ben de senin gibi çok anlamıyorum ama MIUI Forum'da baya konusu açıldı bu dururumun, hatta bu forumda da bir arkadaşımız açmıştı. O konulardan daha detaylı bilgi edinebilirsin.
ilginç
Bende redmi S2 almayı düşünüyordum.

Oyla:
Üst Alt