valla anlamadım benzer bi konu var onada baktım sw33tking arkadaşımız yazmış yine data > data > com.miui.gallery > database silersen sorun düzelir diye bende data > data > com.miui.gallery yolunu takip ettiğimde databese diye dosyada yok cache yazıyor onu sildim düzelmedi
valla anlamadım benzer bi konu var onada baktım sw33tking arkadaşımız yazmış yine data > data > com.miui.gallery > database silersen sorun düzelir diye bende data > data > com.miui.gallery yolunu takip ettiğimde databese diye dosyada yok cache yazıyor onu sildim düzelmedi
Bunuda yaptırdınız yaaaa hocamvalla anlamadım benzer bi konu var onada baktım sw33tking arkadaşımız yazmış yine data > data > com.miui.gallery > database silersen sorun düzelir diye bende data > data > com.miui.gallery yolunu takip ettiğimde databese diye dosyada yok cache yazıyor onu sildim düzelmedi
Dalga mı geçiyorsunuz hocam, siz yazılanları okumuyor musunuz, yoksa daha önce hiç mi, miui kullanmadınız??valla anlamadım benzer bi konu var onada baktım sw33tking arkadaşımız yazmış yine data > data > com.miui.gallery > database silersen sorun düzelir diye bende data > data > com.miui.gallery yolunu takip ettiğimde databese diye dosyada yok cache yazıyor onu sildim düzelmedi
hocam büyüksün oldu şimdi. birde ben ilk kez android kullanıyorum onunda bi acemiliği var artık kurcalaya kurcalaya öğrencem tşk ederim