Redmi Pro yaşadığım sorunlar

• Konbuyu başlatan kozmoz
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 3K

kozmoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
15
Geri gelme ve arka plan programlarını gösteren tuşlar sapitiyordu. Arada donmalar yaşıyordum, telefonumda trojan vardı, ekran otomatik kararma aydınlanma çalışmıyordu daha bir sürü sorun. Eu romu attım hiçbir şey kalmadi.

Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende bu tip sorunlar yok sıkıntılarım şunlar; hücresel ağ sorunu 800 bandı desteklemediği için diğer sorunum görece daha basit WhatsApp ataç ikonundan fotoğraf gönderememe yalnızca galeriden gidiyor diğer bir sorunda fotoğraf çekince fotoğrafı görmek için galeriye gidiyor oluşumuz

abysswalker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasin
Cihazım
Red Mi Pro
Konular
1
Aynen H olduğu an bir süre sonra sorun başlıyor bana göre H olması nedeninin telefonun desteklediği bandı bulamaması ve alternatif bantlara yönelmesi bunun sonucunda bağlantı gidiyor deep sleep oluyor
bant bulamamasından kaynaklandığını düşünmüyorum. Neden? Çünkü zaten durduğum yer sabit zaten h+'dayken bağlantım var normal nette takılmaya devam ederken bir an gidiyor. Eğer bant bulamama sorunu olsaydı bunu 4g'de de yaşamamız gerekirdi zira ülkemizdeki operatörler 800mhz bandından öncelikli 4g sağlıyor o da bizde yok ama hiçbir zaman 4gde sorun yaşamadım. Büyük ihtimalle siz de yaşamadınız

kozmoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
15
bant bulamamasından kaynaklandığını düşünmüyorum. Neden? Çünkü zaten durduğum yer sabit zaten h+'dayken bağlantım var normal nette takılmaya devam ederken bir an gidiyor. Eğer bant bulamama sorunu olsaydı bunu 4g'de de yaşamamız gerekirdi zira ülkemizdeki operatörler 800mhz bandından öncelikli 4g sağlıyor o da bizde yok ama hiçbir zaman 4gde sorun yaşamadım. Büyük ihtimalle siz de yaşamadınız
4G ibaresi geldiğinde zaten sorun hiç yok. 800 bandı desteklese tadından yenmez sorun desteklememesi. Kendine uygun bant bulamadığında 4G kapsamı dışında kalıyor ve alternatif olarak 3G ye yöneliyor burada da H+ oluyor ve 3G de de bağlantı da tıkanma gibi şeyler oluyor tamamen Türkiye'de ki frekans farkından kaynaklı yoksa donanımsal bir sorun değil. 4G'ye yeni geçtik zaten bu sorunun uzun vadeli olacağını düşünmüyorum baz istasyonları geliştikçe bu sorunda hafifleyecek.

torlak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
redmipro
Konular
0
hocam eu rom u yüklediniz mi?

kozmoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
15
hocam eu rom u yüklediniz mi?
Maalesef.. unlock yetkisi aldım lakin yapamadım çünkü mi unlock ve mi suite telefonu görmüyor. Bu sorunu çözemedim ama şu an cihaz iyi kullanışlı

Üst Alt