- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Mi 8 Lite
- Konular
- 15
Merhaba, geçen hafta Hepsiburada'dan Xiaomi Redmi Pro sipariş ettim pazartesi günü elime ulaştı. İlk gün her şeyi test ettim. WhatsApp'ta sıkıntı olmadan ataç simgesinden resim gönderebiliyordum hiç bir sıkıntı yoktu. Hücresel ağda da sorun yaşamadım hattım Türk Telekom evde 4G olmuyordu lakin dışarıya çıktığım vakit 4G simgesini görebiliyordum. Şimdiye gelecek olursak yani 2 gün sonrasına sıkıntılarım şunlar; en büyük sorunum hücresel ağ sorunu internet bir anda gidiyor mobil veriyi kapatıp tekrar açıyorum o şekilde geliyor bu sorunun romdan kaynaklandığını düşünüyorum diğer bir sorunumda malum WhatsApp resim gönderememe sorunu yalnızca galeriden resim gidiyor. WhatsApp bildirim sorununu forumdan yararlanarak çözdüm onun içinde teşekkür ederim foruma. Küçük bir sıkıntıda fotoğraf çektikten sonra çektiğimiz fotoğrafı görmek için galeriye gidiyor oluşumuz. Dediğim gibi sorunun romdan kaynaklandığına eminim lakin eu rom atmaya filan sıcak bakmıyorum çünkü telefonun elimde kalması riskini göze alamam henüz böyle bir tecrübeye sahip değilim. Bu sorunların çözümü için önerileriniz nelerdir ? Yazının uzunluğu için kusura bakmayın cevaplarınızı bekliyorum..