Redmi Pro yaşadığım sorunlar

• Konbuyu başlatan kozmoz
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 3K

kozmoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
15
Merhaba, geçen hafta Hepsiburada'dan Xiaomi Redmi Pro sipariş ettim pazartesi günü elime ulaştı. İlk gün her şeyi test ettim. WhatsApp'ta sıkıntı olmadan ataç simgesinden resim gönderebiliyordum hiç bir sıkıntı yoktu. Hücresel ağda da sorun yaşamadım hattım Türk Telekom evde 4G olmuyordu lakin dışarıya çıktığım vakit 4G simgesini görebiliyordum. Şimdiye gelecek olursak yani 2 gün sonrasına sıkıntılarım şunlar; en büyük sorunum hücresel ağ sorunu internet bir anda gidiyor mobil veriyi kapatıp tekrar açıyorum o şekilde geliyor bu sorunun romdan kaynaklandığını düşünüyorum diğer bir sorunumda malum WhatsApp resim gönderememe sorunu yalnızca galeriden resim gidiyor. WhatsApp bildirim sorununu forumdan yararlanarak çözdüm onun içinde teşekkür ederim foruma. Küçük bir sıkıntıda fotoğraf çektikten sonra çektiğimiz fotoğrafı görmek için galeriye gidiyor oluşumuz. Dediğim gibi sorunun romdan kaynaklandığına eminim lakin eu rom atmaya filan sıcak bakmıyorum çünkü telefonun elimde kalması riskini göze alamam henüz böyle bir tecrübeye sahip değilim. Bu sorunların çözümü için önerileriniz nelerdir ? Yazının uzunluğu için kusura bakmayın cevaplarınızı bekliyorum..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-03-01-21-05-46-696_com.android.settings.png
    Screenshot_2017-03-01-21-05-46-696_com.android.settings.png
    135,5 KB · Görüntüleme: 48

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam tüm sorunlarınız romdan kaynaklı görünüyor. Sizin de söylediğiniz gibi ilaç xiaomi.eu romu... Eğer bu sorunlarla bir süre idare edebilirim derseniz bence tecrübe kazanıncaya kadar bir süre kullanıp sonra kendiniz xiaomi.eu romu atmayı deneyin. Eğer hiç yapamam derseniz cihazınızı servise gönderderebilirsiniz ya da forumda ücretli teknik destek veren arkadaşlara uzaktan bağlantı vasıtasıyla yaptırabilirsiniz. Bir diğer seçenek de bulunduğunuz yerde işinin ehli bir telefoncu var ise ona teslim etmeniz ancak Xiaomi cihazlar için telefonculara teslim etmenizi pek önermem.

kozmoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tüm sorunlarınız romdan kaynaklı görünüyor. Sizin de söylediğiniz gibi ilaç xiaomi.eu romu... Eğer bu sorunlarla bir süre idare edebilirim derseniz bence tecrübe kazanıncaya kadar bir süre kullanıp sonra kendiniz xiaomi.eu romu atmayı deneyin. Eğer hiç yapamam derseniz cihazınızı servise gönderderebilirsiniz ya da forumda ücretli teknik destek veren arkadaşlara uzaktan bağlantı vasıtasıyla yaptırabilirsiniz. Bir diğer seçenek de bulunduğunuz yerde işinin ehli bir telefoncu var ise ona teslim etmeniz ancak Xiaomi cihazlar için telefonculara teslim etmenizi pek önermem.

Aynen sorun yazılımsal ama bu rom atma tecrübesi bende henüz yok şu an rom atmam için bir aciliyet yok bir süre idare edebilirim. Telefonculara kesinlikle güvenmem özellikle Xiaomi telefonları hiç güvenmem. Bu rom atma olayını araştıracağım video, makale filan bu olayı çözeceğim kendimden tam emin olduğum zaman rom atmayı düşünüyorum çünkü şu halde elimde kalır bu telefon o riski göze alamam :) Bu sıraladığım sorunların ilacı gerçekten eu rom mu ? Hücresel ağ sorunu WhatsApp sorunu vs. Bunlara ilaç oluyor mu ve Türkçe dil desteği var mı ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Aynen sorun yazılımsal ama bu rom atma tecrübesi bende henüz yok şu an rom atmam için bir aciliyet yok bir süre idare edebilirim. Telefonculara kesinlikle güvenmem özellikle Xiaomi telefonları hiç güvenmem. Bu rom atma olayını araştıracağım video, makale filan bu olayı çözeceğim kendimden tam emin olduğum zaman rom atmayı düşünüyorum çünkü şu halde elimde kalır bu telefon o riski göze alamam :) Bu sıraladığım sorunların ilacı gerçekten eu rom mu ? Hücresel ağ sorunu WhatsApp sorunu vs. Bunlara ilaç oluyor mu ve Türkçe dil desteği var mı ?

Hocam pek çok arkadaşımız xiaomi.eu romuyla bu sorunlardan kurtulduğunu belirtti. Farklı cihazlarda ben de aynı romu pek çok defa kullandım ve belirgin bir sorun yaşamadım. Yani tavsiye edebileceğim bir rom. Redmi Pro bölümündeki arkadaşların önerilerini de bir okumanızı tavsiye ederim. Xiaomi.eu romu kurmak için gerekn rehber konuya aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-pro-icin-xiaomi-eu-multirom-rom-yukleme-rehberi.10130/

kozmoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
15
Hocam pek çok arkadaşımız xiaomi.eu romuyla bu sorunlardan kurtulduğunu belirtti. Farklı cihazlarda ben de aynı romu pek çok defa kullandım ve belirgin bir sorun yaşamadım. Yani tavsiye edebileceğim bir rom. Redmi Pro bölümündeki arkadaşların önerilerini de bir okumanızı tavsiye ederim. Xiaomi.eu romu kurmak için gerekn rehber konuya aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-pro-icin-xiaomi-eu-multirom-rom-yukleme-rehberi.10130/

Bu önerileri ve rom atma rehberini okudum dün ve halen forumda geziniyorum. Kafama rom atmak yattı şu an araştırma safhasındayım. Teoriyi hallettiğim an pratiğe dökeceğim.

demirhanunlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Demirhan
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Araştırmanıza gerek yok. Linki verilen konuyu birebir takip edin, sıkıntısız eu rom a sahip olacaksınız.

Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kozmoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
15
Araştırmanıza gerek yok. Linki verilen konuyu birebir takip edin, sıkıntısız eu rom a sahip olacaksınız.

Belkide gözümde çok büyütüyorum. Siz sanırım eu roma sahipsiniz bu romda yaşadığınız sıkıntılar var mı ? Ve eskiden nasıl sorunlar yaşıyordunuz ?

abysswalker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasin
Cihazım
Red Mi Pro
Konular
1
Bağlantı kopma sorununu ben de redmi pro'mda yaşıyorum tüm romları denememe rağmen düzelmedi. Eminim bağlantı probleminiz 4g de değil de 3g ye düştükten sonra H+'tayken sorunu yaşıyorsunuz değil mi?

demirhanunlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Demirhan
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Belkide gözümde çok büyütüyorum. Siz sanırım eu roma sahipsiniz bu romda yaşadığınız sıkıntılar var mı ? Ve eskiden nasıl sorunlar yaşıyordunuz ?
Geri gelme ve arka plan programlarını gösteren tuşlar sapitiyordu. Arada donmalar yaşıyordum, telefonumda trojan vardı, ekran otomatik kararma aydınlanma çalışmıyordu daha bir sürü sorun. Eu romu attım hiçbir şey kalmadi.

kozmoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
15
Bağlantı kopma sorununu ben de redmi pro'mda yaşıyorum tüm romları denememe rağmen düzelmedi. Eminim bağlantı probleminiz 4g de değil de 3g ye düştükten sonra H+'tayken sorunu yaşıyorsunuz değil mi?

Aynen H olduğu an bir süre sonra sorun başlıyor bana göre H olması nedeninin telefonun desteklediği bandı bulamaması ve alternatif bantlara yönelmesi bunun sonucunda bağlantı gidiyor deep sleep oluyor

Üst Alt