Yardım Redmi Pro sıkıntıları çözümü var mı

• Konbuyu başlatan kozmoz
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 799

kozmoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
15
Merhaba, geçen hafta Hepsiburada'dan Xiaomi Redmi Pro sipariş ettim pazartesi günü elime ulaştı. İlk gün her şeyi test ettim. WhatsApp'ta sıkıntı olmadan ataç simgesinden resim gönderebiliyordum hiç bir sıkıntı yoktu. Hücresel ağda da sorun yaşamadım hattım Türk Telekom evde 4G olmuyordu lakin dışarıya çıktığım vakit 4G simgesini görebiliyordum. Şimdiye gelecek olursak yani 2 gün sonrasına sıkıntılarım şunlar; en büyük sorunum hücresel ağ sorunu internet bir anda gidiyor mobil veriyi kapatıp tekrar açıyorum o şekilde geliyor bu sorunun romdan kaynaklandığını düşünüyorum diğer bir sorunumda malum WhatsApp resim gönderememe sorunu yalnızca galeriden resim gidiyor. WhatsApp bildirim sorununu forumdan yararlanarak çözdüm onun içinde teşekkür ederim foruma. Küçük bir sıkıntıda fotoğraf çektikten sonra çektiğimiz fotoğrafı görmek için galeriye gidiyor oluşumuz. Dediğim gibi sorunun romdan kaynaklandığına eminim lakin eu rom atmaya filan sıcak bakmıyorum çünkü telefonun elimde kalması riskini göze alamam henüz böyle bir tecrübeye sahip değilim. Bu sorunların çözümü için önerileriniz nelerdir ? Yazının uzunluğu için kusura bakmayın cevaplarınızı bekliyorum..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-03-01-21-05-46-696_com.android.settings.png
    Screenshot_2017-03-01-21-05-46-696_com.android.settings.png
    135,5 KB · Görüntüleme: 2

Salihgungor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih GUNGOR
Cihazım
redmi pro
Konular
2
Hocam benzer sorunlari bende yasadim whatsapptan resim gonderememe wifi mobilveri gecislerinde bildirim gelmemesi cozum olarak ben garantiye gonderdim kendim rom yuklemek istemedim garantinin sonucuna gore islem yapicam

Oyla:

kozmoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benzer sorunlari bende yasadim whatsapptan resim gonderememe wifi mobilveri gecislerinde bildirim gelmemesi cozum olarak ben garantiye gonderdim kendim rom yuklemek istemedim garantinin sonucuna gore islem yapicam

Sizde sanırım Redmi Pro kullanıyorsunuz. Garanti herhangi bir ücret talep etti mi ve kaç günde telefon gelir bide onlar mı rom atacak sorunları çözmek için ?

Oyla:

Salihgungor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih GUNGOR
Cihazım
redmi pro
Konular
2
Hepsiburadadan aldim bende deltaservis garantisinde ucret talep etmediler zaten yazilimsal bi sorun ucret talep etmezler diye dusunuyorum gonderirken sorunlari bir kagida yazdim rom atarsaniz duzeliyomus diye belirttim 15 20 gune geliyomus ama garantiden sure biraz uzun yani

Oyla:

kozmoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsiburadadan aldim bende deltaservis garantisinde ucret talep etmediler zaten yazilimsal bi sorun ucret talep etmezler diye dusunuyorum gonderirken sorunlari bir kagida yazdim rom atarsaniz duzeliyomus diye belirttim 15 20 gune geliyomus ama garantiden sure biraz uzun yani
Süre çok uzun onun yerine ben kendim rom atarım araştırdım zor bir şey değilmiş rom atmak

Oyla:

Salihgungor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih GUNGOR
Cihazım
redmi pro
Konular
2
Süre çok uzun onun yerine ben kendim rom atarım araştırdım zor bir şey değilmiş rom atmak
Ben garantiden cikmasin diye yolladim eger duzelmezse bende kendim atarim atarsan haber verirsen iyi duzelip duzelmedigi bide nasil attigina

Oyla:
Üst Alt