Yardım Redmi pro kilit ekranı hatası

Bthnstars

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Pro
Konular
1
4 Ay önce aldığım xaomi redmi pro telefonum sıkıntısız çalışıyordu fakat bir gün telefonu açmak için kilit ekranı şifresini girdiğimde şifreyi kabul etmedi. Fakat şifreyi doğru girdigime emindim arka arkaya denedim kabul etmedi 2 saate kadar bekleme süresine dahi girdi. Baktım olacak gibi değil yeni bir rom atayım dedim arayüze girmeye çalıştım fakat oradada bi kablo işareti vardı bunun anlamıda servise yollanması gereken bir durum olduğuna dair bir işaretmiş şu an telefona erişimim tamamiyle bitti ne yapacağımı bilmiyorum. Ne şifreyi kabul ediyor nede boot menüsüne girebiliyorum tamamiyle elim kolum bağlı.

eren98

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
eren
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
0
4 Ay önce aldığım xaomi redmi pro telefonum sıkıntısız çalışıyordu fakat bir gün telefonu açmak için kilit ekranı şifresini girdiğimde şifreyi kabul etmedi. Fakat şifreyi doğru girdigime emindim arka arkaya denedim kabul etmedi 2 saate kadar bekleme süresine dahi girdi. Baktım olacak gibi değil yeni bir rom atayım dedim arayüze girmeye çalıştım fakat oradada bi kablo işareti vardı bunun anlamıda servise yollanması gereken bir durum olduğuna dair bir işaretmiş şu an telefona erişimim tamamiyle bitti ne yapacağımı bilmiyorum. Ne şifreyi kabul ediyor nede boot menüsüne girebiliyorum tamamiyle elim kolum bağlı.
Cihazı kapatıp açın ve tekrar deneyin bu olay benim mi 5s cihazımda başıma geldi. Bu şekilde düzeldi

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam format atarsanız ekran kilidi kalkacak telefon ilk günkü gibi olacaktır ama içerisindeki herşey silinir. Herşeyin silinmesine razıysanız format atıp sorunu düzeltebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt