Redmi Pro hücresel veri sorunları konusunda yardım talebi

Okn41

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
redmi pro
Konular
0
Merhaba, bende Kasim 2016 da aldim, radyo, sarj, whatsapp, foto görme tum sorunlar bende de var. So olarak her arama bittiginde şebekeler (çift hat kullaniyorum) gidiyor 5-10 sn. De ancak şebekeler yeniden geliyor. Yardimci olabileck varmi arkadaşar..

mnty42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
habib
Cihazım
redmi pro
Konular
4
Merhaba arkadaşlar,

Redmi Pro kervanına bende katıldım. Ancak şöyle bir durumum var. Hemen öncesinde Redmi Note 4 cihaz satın aldım. Ancak bir türlü hücresel veri ile ilgili sorunu gideremedik. Nedir bu sorun? Cihaz bazen deep sleep olmakta. Yani derin uykuya dalmakta. Buna istinaden de cihaz açık ve şebeke çekmesine rağmen arayanlar ulaşamamakta, siz de arama yapamamaktasınız ( Tabi bazen 3. yada 4. arama denemesinde bazen de uçuş moduna alınca düzeliyor ). Üstüne bir de hücresel veriyi, yani mobil veriyi de kullanamamaktasınız ( Yukarıda bahsettiğim durumlar mobil veri için de geçerli ). Benim cihazım ile farklı bir 4G cihazı yan yana koyuyorum. Ayarlardan LTE öncelikli seçili olmasına rağmen diğer cihaz 4G çekerken benim cihazım H+ yada H modunda çekiyor ( Bu durum Redmi Note 4'te de Redmi Pro'da da var ). Sim kartından şüphelendim. Net tecrübelerime göre sim kartta bir sorun yok ( Kendi sim kartımı başka bir cihaza, başka bir cihazın kartını da kendi cihazıma taktığımda da aynı sorunlar ile karşılaştım ), bölge şebekesi LTE destekli. Tek ihtimal kalıyor. Ya donanımsal yada yazılımsal bir arıza mevcut. Stabil denen, sorunsuz denen tüm romları yüklememize rağmen ne yazık ki bu sorunu sadece azaltabildik. Tamamen bitiremedik. Cihazda sorun olduğunu düşünüp satıcı ile kurduğum irtibat sonunda sağolsun, teşekkür ederim kendisine hiç bir sıkıntı olmadığını iade de, değişimde yapabileceğini belirtti. Sonunda Redmi Pro satın aldım. Ancak gelen cihazda da aynı sıkıntıları yaşamaktayım. Gerçekten Xiaomi konusunda midemin bulanacağını hiç düşünmezdim. Durumum bu. Okuyup yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımın tecrübelerine ihtiyacım var. Belirtmem gereken bir husus da şu; Rom denemelerini sadece Redmi Note 4 için yaptım. Redmi Pro daha bugün geldi ve herhangi birşey yapmadım. Ekte'de kullandığım rom için ekran görüntüsü var. Oradan da hangi rom'u kullandığımı görüp ona göre empati yapabilirsiniz. Alakanıza şimdiden teşekkür ederim.
öncelikle geçmiş olsun.
bahsettiğiniz kouyla alakalı bi sorum olacak.bu satıcı detayı dikkatimi çekti.mümkünse paylaşabilirmisiniz bizlerle.böylesi kişilerle alışveriş yapmak herkes için faydalı.

Üst Alt