Redmi Pro eu rom

hakani

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
redmi pro
Konular
1
İlginize teşekkür ederim hallettim yükledim. son sorum bunaltmayayım sizi.global rom çıkarsa yine bu şekildemi yüklenir ve bu yüklediğim romdan farkı nedir acaba.?
Merhaba siz de benim gibi kullanıcı iseniz bana redmi pro turkce yapma konusunda yardımcı olur musunuz inanın hiç birşey anlamadım

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Benim telefonumda bootloader kilidi açık olduğu için twrp modu aktifti. Twrp ( power ve ses açmaya aynı anda basınca açılan custom yükleme ve birçok ileri aktivasyonun yapıldığı bölüm.) bende aktif olduğu için indirdiğim zipli rom dosyasını ana dizine atıp sonra twrp install bölümünden yükledim. uzman olan arkadaşlar daha iyi bir anlatım sunmuşlar S.S.S bölümünde :)

yilmaz47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yılmaz
Cihazım
redmi pro
Konular
0
arkadaşlar rom root recovery vs için illede xiaomi den unlock onayı beklemek zorundamıyız. Başka yolu yok mu? Mi 4c için beklemeden fastboot mudunda komut ile kiliti açıyoruz . bunda da boyle bir yol var mı?

yilmaz47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yılmaz
Cihazım
redmi pro
Konular
0
sorumu zenex cevaplamıştı daha önce ancak . bir üyemiz şu konuyu referans gostererek redmi pro için bu yöntemi tavsiye etti bugun .O nedenle tekrar sorayım dedim.

aragorn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatih
Cihazım
redmi pro
Konular
0
Redmi pro da Xiaomi den onay geldiği ve unlock programı yüklediğim halde %50 den sonra cant verify hatası verip unlock işlemini yapamıyorum.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Redmi pro da Xiaomi den onay geldiği ve unlock programı yüklediğim halde %50 den sonra cant verify hatası verip unlock işlemini yapamıyorum.

64 bit bilgisayarda deneyin. Telefonda onay aldığınız hesap yüklü olsun. Rom dosyasını c sürücüsünün kök dizinine atarak kurulumu gerçekleştirin.

nomak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi Pro
Konular
1

aynı hatayı bende alıyordum. bootloader kilidi zaten açık olduğu için verdiği hata sanırım.
bu linkten redmi pro için gerekli boot.img dosyasını indirebilirsiniz.indirdiğiniz boot dosyasını ve twrp dosyasını C:/adb klasörüne kopyalayın. adb klasöründe iken shift+sağ click/komut penceresini buradan aç diyerek
bu linkte anlatıldığı gibi twrp kurun. sonra indirdiğiniz eu.rom dosyasını hafıza kartına atarak mi5 konusundaki chatin_62'nin anlatımındaki gibi rom dosyasını yükleyin. yalnız chatin_62'nin anlatımında rom silindiği için bir defa normal başlatarak indirdiğiniz rom dosyasını telefon hafızasına atın dediği noktada, teli yeniden başlatınca tel tekrar kendini şifreledi bende aynı işlemleri tekrar yaptım ancak bu defa rom dosyasını hafıza kartına atarak sorunsuz bir şekilde yükledim. umarım faydalı olur. yardımlarınız için teşekkürler

33karakartal33

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmetcan
Cihazım
redmi pro
Konular
0
Merhaba. Yeni redmi Pro aldm Türkçe room yukleyemiyorum ücret karşılığında yardımcı olacak olan varmdr
Ozelden ulasrsanz sevinirim

Erfur3102

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
mi max
Konular
0
Konuyla alakasi yok ama sizde de şebeke kopmasi vero bağlantısı gitmesi gibi sorunlar oluyomu redmi proda.uzerinde 8.1.2 global.eu rom var ben kendim attim onuda

destroyer6634

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
enes
Cihazım
xiaomi
Konular
0
twrp nasıl kullanılır telefonun içinemi kurulur ne yapmam gerek

Üst Alt