Redmi Pro En Stabil Rom Hangisi. Herkes görüş Bildirsin

cahomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cahit
Cihazım
Redmi pro
Konular
19
deep sleep fix yaması eu romlarda var mı ki alla alla nerden buldunuz ayrıca cihazınızda grenify yüklü ve oyun,telefon görüşmesi yapmazsanız ekran ışığınız oldukça azaltırsanız bluetoooh,gps .... kapatırsanız 1 saat ekran süresi en az ekler bunu belirtmek isterim...

Deep fix sleep miui eu üzerinde paylaşılmış buyrun link:

Evet ekran parlaklığı otomatik, bluetooth GPS vs kapalı arka plan veri kullanımın da ise Gmail WhatsApp vs iletişim araçları hariç diğer tüm uygulamalar ve oyunları engelledim ekran kapandıktan 1 dk sonra mobil veriyi kapanıcak şekilde ayarladım. Beni wifi üzerinden aldığım sonuçlar tatmin etti bakalım salı günü iş başı yapalım bide mobil veri performansı nı göreceğiz.

cahomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cahit
Cihazım
Redmi pro
Konular
19
deep sleep fix yaması eu romlarda var mı ki alla alla nerden buldunuz ayrıca cihazınızda grenify yüklü ve oyun,telefon görüşmesi yapmazsanız ekran ışığınız oldukça azaltırsanız bluetoooh,gps .... kapatırsanız 1 saat ekran süresi en az ekler bunu belirtmek isterim...

Evet ekran parlaklığı otomatik, bluetooth GPS vs kapalı arka plan veri kullanımın da ise Gmail WhatsApp vs iletişim araçları hariç diğer tüm uygulamalar ve oyunları engelledim ekran kapandıktan 1 dk sonra mobil veriyi kapanıcak şekilde ayarladım. Beni wifi üzerinden aldığım sonuçlar tatmin etti bakalım salı günü iş başı yapalım bide mobil veri performansı nı göreceğiz.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30

Gördüm hocam birçok kişi işe yaradığını söylemiş çok yararlı birşey emin olun...

natbolad

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
baris
Cihazım
redmi pro
Konular
1
merhaba, fake romdan bootloader kilidini açarak EU rom yüklemek garantiyi (delta) bozuyor diye bir şey okudum.
Böyle olduğunu bilmiyordum, bozduğuna emin misiniz?

Mustioktay38

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi pro
Konular
0
Merhaba arkadaslar oncelikle red mi pro modelin de yasadim sikintilar anlatmak istiyorum home tusunun yanindaki soldaki tus calismaz oldu 2 kez sonra yeniden baslattim duzeldi daha sonra sosyal medya da kullanirken telefon kitlendi ve dondu 7 kez ve hic bir tusu calismiyor... Kitlendi zaman yazilim konusunda 7.1 nuget gelmesini bekliyorum batarya olarak 6-7 saat gecmiyor. Ben iade etmeyi dusunmekteyim

Üst Alt