- Adım
- hasan
- Cihazım
- Redmi Pro
- Konular
- 2
Beyler nereye baktıysam bulamadım. Yok mu bu cihazı takıp güncellemeyi paylaşan bi koca yürekli. Miui 8de telefon halen
Hayır olmaz bu custom rom hocam.Sistem güncelleme üzerinden olmaz mı? Zip sanki indirme
anladım hocam öyle yapacam. Peki telefonun unlock olup olmadıgını nasıl anlarımHayır olmaz bu custom rom hocam.
Bu rehberi uygulayın kurmak istiyorsanız, sadece
" GÜNCEL Xiaomi.eu Geliştirici ROM 02 Mart 2018 tarihinde yayınlandı:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir"
bunun yerine benim paylaştığım linkteki romu indireceksiniz ve öyle devam edeceksiniz.
REHBER
Rehber - Redmi Pro için Xiaomi.eu (MultiRom) ROM Yükleme Rehberi
Telefon açılırken "Unlocked" yazıyor mu ?anladım hocam öyle yapacam. Peki telefonun unlock olup olmadıgını nasıl anlarım
hayır, ama daha önce ilk alındıgında bu işlemleri yaptıgımı hatırlıyorum. Fake romdan stabil roma geçirmiştim telefonu. hatta 15 gün kod falan beklemiştim sanırımTelefon açılırken "Unlocked" yazıyor mu ?
"fastboot oem device-info" komutunu deneyin o halde ve SS paylaşın.hayır, ama daha önce ilk alındıgında bu işlemleri yaptıgımı hatırlıyorum. Fake romdan stabil roma geçirmiştim telefonu. hatta 15 gün kod falan beklemiştim sanırım
Bağlı olmasına rağmen böyle bir hata aldım. Diyelim ki cihaz unlock değil. Romu yüklerken nasıl bir hata alırım ?"fastboot oem device-info" komutunu deneyin o halde ve SS paylaşın.
Yükleyemezsiniz romu denemeye kalksanız bile hata verir zaten.Bağlı olmasına rağmen böyle bir hata aldım. Diyelim ki cihaz unlock değil. Romu yüklerken nasıl bir hata alırım ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu konuya göz atın.Bağlı olmasına rağmen böyle bir hata aldım. Diyelim ki cihaz unlock değil. Romu yüklerken nasıl bir hata alırım ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Peki rom yüklemeden önceki wipe yani format kısımlarını yapmadan rom atmak mümkün müdürYükleyemezsiniz romu denemeye kalksanız bile hata verir zaten.
Hayır wipe işlemleri gerekli.Peki rom yüklemeden önceki wipe yani format kısımlarını yapmadan rom atmak mümkün müdür