Yardım Redmi Pad Pro Hayal Kırıklıgı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clayzn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Pad Pro
Konular
4
Dostlar selam yaklasık 5 6 gun once redmı pad pro aldım alırken cok heveslıydım ıslemcısı olsun hafızası olsun cok ıyı gozukuyodu kı aslında zaten ıyı herneyse eskı telefonum x3 prodan daha guclu bır cıhaz almıstım sonunda ama cıdden hayal kırıklıgına ugrattı 5 6 gundur ne ayar yapsam ne denesem kasma sorunu gıtmıyo ana menude az cok kasıyo sayfa cevırırken su sarja takıp optımızasyon seyınıde denedım herneyse ama oyunda cıdden gına getırdı tabletı alıp duvara vurucam zor tutuyorum ekranı cevırıyorum sankı 40 fps oynuyorum jıro hareket ettırıyorum fps dusme hıssı verıyo pubg ayarlarına gırıyorum mesela grafıkten kontrole orda bıle kasıyo cıdden canıma tak ettı vıdeoları asagı bırakıyorum

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

vıdeoları 1080p cekıp ızleyın

sımdı 60fps ıste ne sorun var dıyebılırsınız ama az cok anlayan bırısı sorunu cok net anlar lıvık vıdeosunda ozellıkle asırı fps dusuyo kırılma oluyo kı kayıt acmadan once dahada beterdı anca cekebıldım ayardan kayıt acıp yanı cozumu varsa cok ıyı olur cunku cıhaz aslında ıyı ama sorunlu gıbı onun dısında

urunu ıade etme sansım varmı 14 gun olmadı xıaomı ınternet sıtesı uzerınden almıstım ama urun ayıplı degıl yanı kırık yok vb vb ama sorunlarım gordugunuz gıbı lutfen yardım edın cıdden kac gundur cozum arıyorum satsam cok zararlı cıkıcam yardımlarınızı beklıyorum

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Çok yanlış tercih yapmışsın.
7s Gen 2 işlemci Redmi Note 13 Pro 5Gda da var. Bu İşlemci telefonda 60 fps zor veriyor. 60 fps zor veren cihazda droplar da kaçınılmaz.

O tablet ancak film izletir, web ve belge işlerinde kullanılır.

Onu alana kadar 13500 e YD Poco X7 Pro alsan 120 FPS PUBG oynarsın. 120 de az ısınır 90 da yağ gibi akar.

10 bine Poco X6 Pro alırsın 90 FPS yağ gibi akar.

İade şansını bir dene olmazsa 2. el olarak elden çıkarmaya çalışırsın. Oyun tableti alacaksan en az 8gen2 işlemcili olması lazım.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt