- Adım
- Ufuk As
- Cihazım
- Oneplus 7T Pro
- Konular
- 10
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI Global 12.0.1
- Telefon Modeli
- Redmi Note 9S
- Bootloader Kilidi
- Açık
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar diyerek konuya girmek istiyorum. 1 hafta önce yurtdışı Redmi Note 9S model cihaz aldım ve bu ilk Xiaomi cihaz deneyimim oluyor. Arkadaşlar ben cihazı ilk aldığımda üzerinde yazılım olarak 11.0.11 vardı daha sonra güncelleme ile 12.0.1 geldi, cihazım global. Ben 11.0.11 den çok memnundum ve 9-10 saat kullanımıma bağlı bir ekran süresi almaktaydım.12.0.1 sürümünü yükledikten sonra bu ekran sürem 5-6 saate düştü ki 5020mah bataryaya sahip bi cihazda en azından bu kadar bi düşüş olmamalıydı diye düşünüyorum. Güncelleme sonrası Android sistem kullanımı %39 larda gezinmeye başladı gelen güncelleme 649mb boyutunda idi ki şaşırdım. Araştırdığım üzere bir çok kişi tam paket indirin kurun ve ardından hard reset atın diyorlardı onu da yaptım güncelleme sonrası belirli şarj, deşarj döngüsünden sonra halen aynı sıkıntıyı yaşamaya devam ediyorum. Ne yapmam gerekiyor. Android konusunda en fazla twrp,rom,root işlerini bilirim kendime yetecek kadar. Bu cihaz için açılmış bölüme baktım bir sürü rom vardı öncelikli ne yapmam lazım farklı rom mu atayım çözer mi yada hangi rom bu cşhaza gider ? Biliyorum yazı uzun oldu ama yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.