Yardım Redmi Note9s Miui 12 Pil Sorunu

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.1
Telefon Modeli
Redmi Note 9S
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar diyerek konuya girmek istiyorum. 1 hafta önce yurtdışı Redmi Note 9S model cihaz aldım ve bu ilk Xiaomi cihaz deneyimim oluyor. Arkadaşlar ben cihazı ilk aldığımda üzerinde yazılım olarak 11.0.11 vardı daha sonra güncelleme ile 12.0.1 geldi, cihazım global. Ben 11.0.11 den çok memnundum ve 9-10 saat kullanımıma bağlı bir ekran süresi almaktaydım.12.0.1 sürümünü yükledikten sonra bu ekran sürem 5-6 saate düştü ki 5020mah bataryaya sahip bi cihazda en azından bu kadar bi düşüş olmamalıydı diye düşünüyorum. Güncelleme sonrası Android sistem kullanımı %39 larda gezinmeye başladı gelen güncelleme 649mb boyutunda idi ki şaşırdım. Araştırdığım üzere bir çok kişi tam paket indirin kurun ve ardından hard reset atın diyorlardı onu da yaptım güncelleme sonrası belirli şarj, deşarj döngüsünden sonra halen aynı sıkıntıyı yaşamaya devam ediyorum. Ne yapmam gerekiyor. Android konusunda en fazla twrp,rom,root işlerini bilirim kendime yetecek kadar. Bu cihaz için açılmış bölüme baktım bir sürü rom vardı öncelikli ne yapmam lazım farklı rom mu atayım çözer mi yada hangi rom bu cşhaza gider ? Biliyorum yazı uzun oldu ama yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar diyerek konuya girmek istiyorum. 1 hafta önce yurtdışı Redmi Note 9S model cihaz aldım ve bu ilk Xiaomi cihaz deneyimim oluyor. Arkadaşlar ben cihazı ilk aldığımda üzerinde yazılım olarak 11.0.11 vardı daha sonra güncelleme ile 12.0.1 geldi, cihazım global. Ben 11.0.11 den çok memnundum ve 9-10 saat kullanımıma bağlı bir ekran süresi almaktaydım.12.0.1 sürümünü yükledikten sonra bu ekran sürem 5-6 saate düştü ki 5020mah bataryaya sahip bi cihazda en azından bu kadar bi düşüş olmamalıydı diye düşünüyorum. Güncelleme sonrası Android sistem kullanımı %39 larda gezinmeye başladı gelen güncelleme 649mb boyutunda idi ki şaşırdım. Araştırdığım üzere bir çok kişi tam paket indirin kurun ve ardından hard reset atın diyorlardı onu da yaptım güncelleme sonrası belirli şarj, deşarj döngüsünden sonra halen aynı sıkıntıyı yaşamaya devam ediyorum. Ne yapmam gerekiyor. Android konusunda en fazla twrp,rom,root işlerini bilirim kendime yetecek kadar. Bu cihaz için açılmış bölüme baktım bir sürü rom vardı öncelikli ne yapmam lazım farklı rom mu atayım çözer mi yada hangi rom bu cşhaza gider ? Biliyorum yazı uzun oldu ama yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam öncelikle cihazınız yurtdışı olduğu için ilk önce bootloader kilidini açmanız lazım açtınız mı peki ?

Oyla:

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
Peki geçmek istediğiniz rom aosp veya MIUI mı ?
Hangisine geçmek istiyorsunuz ?

Ben mıuı arayüzden çok memnunum hocam. Bu arada aosp dediğiniz açık android sistem projesi yani saf arayüz oluyorsa onları tercih etmiyorum hocam. Teşekkürler bu arada şimdiden.

Oyla:

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
81
Twrpden format data yapın cihaz size daha olumlu cevaplar verecektr Yes~~haha--

Oyla:

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
Oyla:

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
81
Hepsini denedim hocam hatta 3gb küsür 12.0.1in fastboot rom dosyasını da indirp miflash ile yükledim tekrar ama aynı durum.
Eu rom kullanın hocam bir süre ?
-
Benim kuzenimdede note 9s var masik port rom yükledim şuan bana bir şikayetle gelmiyor sıkıntısız kullanıyor

Oyla:

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10