Yardım Redmi Note9 pro wifi sorunu

Denemre

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi
Konular
4
Arkadaslar merhaba evimde interneti router la sagliyorum xiaomi redmi notr 9 pro ve mi 9t telefonlari wifiye baglanmada sorun yasiyor diger telefon ve bilgisayarlarda bu sorun yok bu sorun can sikici surekli baglandi internet yok hatasi aliyoruz defalarca wifiyi kapatip acinca giriyor daha sonra ekran kilitlenince wifiye bagli gorunsede internetaktif olmuyor bildirimler gelmiyor bu sorun cozumu bilen lutfen yardimci olsun diger telefonlarda boyle sorun yokken xiaomi telefonlarda bu sorun olmasi uzucu

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Arkadaslar merhaba evimde interneti router la sagliyorum xiaomi redmi notr 9 pro ve mi 9t telefonlari wifiye baglanmada sorun yasiyor diger telefon ve bilgisayarlarda bu sorun yok bu sorun can sikici surekli baglandi internet yok hatasi aliyoruz defalarca wifiyi kapatip acinca giriyor daha sonra ekran kilitlenince wifiye bagli gorunsede internetaktif olmuyor bildirimler gelmiyor bu sorun cozumu bilen lutfen yardimci olsun diger telefonlarda boyle sorun yokken xiaomi telefonlarda bu sorun olmasi uzucu
Wifi yi aç bağlanmak istediğin ağa dokun ağ için şifre isteyen ekran gelecek sonra ağ için parola yazdığın kutucuğun altında gelişmiş seçenekler var ve orda DHCP nin seçili olduğunu göreceksin ona dokun ve Statik seçeneğini seç sonra oradaki değerleri yaz.

İp adresi: 192.168.1.128
Ağ geçidi: 192.168.1.1
Ağ önek uzunluğu: 24
Dns 1 : 8.8.8.8
Dns 2 : 8.8.4.4

Not: Üstteki değerler farklı olabilir.

Oyla:
Üst Alt