- Adım
- Kutay
- Cihazım
- Xiaomi 15 Ultra
- Meslek
- Otomotiv
- Konular
- 7
Merhabalar,
Redmi Note8 Cep telefonumun titreşimi bir iki gündür çalışmıyor.
Alalı da 3 4 gün oldu. ilk zamanlar norma bi sıkıntı yoktu.
Şöyle ki kapalıyken açma tuşuna bastığımda ilk titreşim var.
Sonra titreşim kapanıyor.
Şarja taktığımda olması gerektiği gibi bildirimler, dokunma titreşimi klavye titreşimi herşeyin titreşimi çalışıyor.
Şarjdan çıkardığımda sanki bir pil optimizasyon sanki bir batterysave gibi bir durumdan titreşimi kapatıyor.
Ses & titreşim menüsünde herşey açık.
Erişebilirlik menüsündeki titreşimler açık.
Aklıma başka birşey gelmedi.
PlayStore'dan titreşim motorunu çalıştıran uygulamalar ile test ediyorum. şarjdayken çalıştırmaya başlıyrum. titrerken şarjan çektipimde pat kapanıyor.
Biliyorum Full Wipe yapsam geçer, biliyorum Fabrika ayarlarına dönsem geçer, biliyoum Custom rom kursam geçer.
Şuan aktif olarak çalıştığım için bunları yapamam. Bana wipesiz formatsız bir fikir söyleyiniz lütfen.
Saygılarımla.
Redmi Note8 Cep telefonumun titreşimi bir iki gündür çalışmıyor.
Alalı da 3 4 gün oldu. ilk zamanlar norma bi sıkıntı yoktu.
Şöyle ki kapalıyken açma tuşuna bastığımda ilk titreşim var.
Sonra titreşim kapanıyor.
Şarja taktığımda olması gerektiği gibi bildirimler, dokunma titreşimi klavye titreşimi herşeyin titreşimi çalışıyor.
Şarjdan çıkardığımda sanki bir pil optimizasyon sanki bir batterysave gibi bir durumdan titreşimi kapatıyor.
Ses & titreşim menüsünde herşey açık.
Erişebilirlik menüsündeki titreşimler açık.
Aklıma başka birşey gelmedi.
PlayStore'dan titreşim motorunu çalıştıran uygulamalar ile test ediyorum. şarjdayken çalıştırmaya başlıyrum. titrerken şarjan çektipimde pat kapanıyor.
Biliyorum Full Wipe yapsam geçer, biliyorum Fabrika ayarlarına dönsem geçer, biliyoum Custom rom kursam geçer.
Şuan aktif olarak çalıştığım için bunları yapamam. Bana wipesiz formatsız bir fikir söyleyiniz lütfen.
Saygılarımla.
Moderatör tarafında düzenlendi: