Çözüldü Redmi note8 pro hard brick yardım

cihankorkmaz81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.3
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi note 8 pro global cihazıma imei repair yaptım bl kilidi açmışken rootda atayim dedim attımda twrp ile root attım 1 aydır sorunsuzdu cihaz şarj bittiği için kapandı açmak istediğimde direk olarak fastboota atıyordu power + volume + yaptığımda twrp menüsüne girebiliyordum twrpden system dahil herşeyi silip hafıza kartından stock rom kurmaya çalıştım kurulduktan sonra telefon kapandı dahada açılmadı power tuşuna basınca hiçbir tepki yok sadece şarja veya pcye bağlayınca beyaz led yanıyor bana bu konuda yardımcı olmanızı umuyorum teşekkürler.
Android versiyon 10
miui 12 idi en son
Not:Pc ye bağlayınca hiçbir tepki alamıyorum ne yapıcam bilemedim

cihankorkmaz81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
1
Tam 2 ay olmuş.Vay be,sizinle beraber o gün bende brick etmiştim :D :D
Hocam aptallık bende hasan hocama vermedim baştan 20 tane telefoncu gezdim en son bir tanesi yaparım dedi 1 ay durdu server açılmıyor felan dedi yapamadı hasan hocamla birkaç saatte hallettik uzaktan yardımla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun, sevindim sizin adınıza :D
Teşekkür ederim hocam bu dertten muzdarip arkadaşlara burdan sesleniyorum mediatek kurcalamaya gelmiyor

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Hocam aptallık bende hasan hocama vermedim baştan 20 tane telefoncu gezdim en son bir tanesi yaparım dedi 1 ay durdu server açılmıyor felan dedi yapamadı hasan hocamla birkaç saatte hallettik uzaktan yardımla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam bu dertten muzdarip arkadaşlara burdan sesleniyorum mediatek kurcalamaya gelmiyor
Server olayı doğrudur da 1 ayda yakalayamamak mı? :D :D

Oyla:
Üst Alt