Yardım Redmi note8 kasma ve donma

sametciim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi note 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom miu11
Telefon Modeli
Redmi note8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar telefon kasmaya donmaya başladı bazen şarja takıyorum alt tuşlar kayboluyor geri tuşu hariç ve şuan pubg de de aşırı kasmalar meydana geliyor oyunda oynatmıyor sanki çökecek telefon çözümü varmı

sametciim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi note 8
Konular
3
magiski zip olarak indirin daha sonra twrp den kurun ardından apk kurun yeterli olacaktır
Anladım TESK. Bide bu sıkıntı var ana ekranda tarayıcı saydam bi şekilde kalıyor fotoğraf atabilirim istersen tarayıcıyı açmadığım halde ve telefonu kapa aç yaptım duzelmedi

Oyla:

sametciim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi note 8
Konular
3
SS alıp buraya yüklendiğimde o kayboluyor nedense ekranın üst kısmında oluyor sadece ekranı almayacağım ama aynen bu şekil ama saydam halde kalıyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
SS alıp buraya yüklendiğimde o kayboluyor nedense ekranın üst kısmında oluyor sadece ekranı almayacağım ama aynen bu şekil ama saydam halde kalıyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hayalet ekran sorunu bu. Donanımsal olduğu için ekran görüntüsünde çıkmaz. Cihazın okuma modunu açık kullanmanız lazım kaybolması için. Ya da ekran değişimi yapılması gerek (kesin çözüm değil).

Oyla:

sametciim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi note 8
Konular
3
Hayalet ekran sorunu bu. Donanımsal olduğu için ekran görüntüsünde çıkmaz. Cihazın okuma modunu açık kullanmanız lazım kaybolması için. Ya da ekran değişimi yapılması gerek (kesin çözüm değil).
Rom yükledim ten sonra oldu ama ekran değişimi ile ne alaka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski rom u mu kursam tekrar eskiden böyle bir olay yoktu romdan kaynaklı olabilir mi

Son düzenleme:
Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Rom yükledim ten sonra oldu ama ekran değişimi ile ne alaka
Hayalet ekranın yazılımla ilgisi yok. Kafasına esen bir vakitte oluyor. Rom kurarken cihaz çok ısınıp ekran da en yüksek parlaklıkta bir süre kaldığı için en çok görülebilir durumda.

Donanımsal olduğu için tek kesin çözümü ekran değişimi. Ekran değişimi bu alaka yani. :)

Not: Dediğim gibi, geçici bir çözüm istiyorsan okuma modunu (mavi ışık filtresi) sürekli açık kullanman gerek.

Oyla:

sametciim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi note 8
Konular
3
Hayalet ekranın yazılımla ilgisi yok. Kafasına esen bir vakitte oluyor. Rom kurarken cihaz çok ısınıp ekran da en yüksek parlaklıkta bir süre kaldığı için en çok görülebilir durumda.

Donanımsal olduğu için tek kesin çözümü ekran değişimi. Ekran değişimi bu alaka yani. :)

Not: Dediğim gibi, geçici bir çözüm istiyorsan okuma modunu (mavi ışık filtresi) sürekli açık kullanman gerek.
Tamam hocam sağol böyle kullansam ne olur komple gidermi ekran

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Tamam hocam sağol böyle kullansam ne olur komple gidermi ekran
Komple gitmez, ancak baya belli olur izler. Özellikle çok kullandığınız uygulamaların izi kalır. Çok rahatsız edici bir görüntü oluyor. Okuma modunu/mavi ışık filtresini en düşük ayarda da olsa açmanızı tavsiye ederim. Sararacak ekran ama yarım saatte alışıyorsunuz.

Oyla:
Üst Alt