- Adım
- uyghur balis
- Cihazım
- xiami 5s
- Konular
- 0
kanitmi paylisicam yoksa cozomnimi?O zaman paylaşın
kanitmi paylisicam yoksa cozomnimi?O zaman paylaşın
kanitmi paylisicam yoksa cozomnimi?
Bu konuya yazan arkadaş kanit odur. Onun cihazi yaptım
Çözüm yöntemini kısmen anlatıyorum; Bootloader kapalı Redmi Note 8 - Samsung chipsetli 2.29 board numarasına ait olan cihaza edl modda Chimera ile eng firmware atınca cihaz açılmaz. İçerisindeki efs bölümünü de siler, Chimera ile tekrar global rom atılır cihaz açılır *#06# yapınca imei null gösterir.
İmei geri getirme yöntemi; Cihazı edl moda alıp (test point) Chimera ile full backup yapılması lazım. İşlem 2 saate yakın sürüyor, Ardından chimera ile "china sürüm firmware fastboot rom" edl modda yüklenir, son olarak Chimera ile alınan backup tekrar restore edilir, orjinal imei geri gelir..
Bu konuya yazan arkadaş kanit odur. Onun cihazi yaptım
bana bu forumda inancilar cok varTeşekkürler deneyeceğim.
Resimli kanıt koysan daha inandırıcı olabilir konu.
İsterseniz cihazi yollayın 20dk içinde çözölürBunun sonu ne oldu dosyası yokmudur. bendede aynı sorunla bir cihaz var. chimera buckup alıp geri yükleyince dosyaları okumuyor bos flash yapıyor.
şuan deneyeceğim umarım doğru bilgidir .Çözüm yöntemini kısmen anlatıyorum; Bootloader kapalı Redmi Note 8 - Samsung chipsetli 2.29 board numarasına ait olan cihaza edl modda Chimera ile eng firmware atınca cihaz açılmaz. İçerisindeki efs bölümünü de siler, Chimera ile tekrar global rom atılır cihaz açılır *#06# yapınca imei null gösterir.
İmei geri getirme yöntemi; Cihazı edl moda alıp (test point) Chimera ile full backup yapılması lazım. İşlem 2 saate yakın sürüyor, Ardından chimera ile "china sürüm firmware fastboot rom" edl modda yüklenir, son olarak Chimera ile alınan backup tekrar restore edilir, orjinal imei geri gelir..
bacup geri yüklemede hata veriyorşuan deneyeceğim umarım doğru bilgidir .
ustam benimde başımda böyle bir dert var nasıl yardımcı olabilirsinrıca ederım gule gule kollanın