Soru redmi note7 Rom tavsiyesi

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
tamamdır denicem şimdi Kernel yükleyip daha sonra hemen fixi flashlicam

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
denedim ve sonuç yine hüsran :) kameraya bağlanamıyor hatası alıp kapanıyor kamera neyse üşenmeyip miuimix Romuna geçersem orda denerim artık :) yardımlarin için teşekkür ederim hocam

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
denedim ve sonuç yine hüsran :) kameraya bağlanamıyor hatası alıp kapanıyor kamera neyse üşenmeyip miuimix Romuna geçersem orda denerim artık :) yardımlarin için teşekkür ederim hocam

Vallahi çok enteresan.. Note 7 Updates grubunda bir çok kernel var, denemenizi öneririm. Yoksa MIUI 11 yolu görünüyor gibi.

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Vallahi çok enteresan.. Note 7 Updates grubunda bir çok kernel var, denemenizi öneririm. Yoksa MIUI 11 yolu görünüyor gibi.
Miui için predator ve agni gördüm sadece predator denedim sorun çıkardı agni denemedim hiç ama onuda siz begenmemissiniz herhalde stock kernel ile devam edicem :D suanlik miuimix te de denerim predator yine sorun çıkarır ise yapacak birsey yok Aosp rom suanlik düşünmüyorum zaten :)

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Miui için predator ve agni gördüm sadece predator denedim sorun çıkardı agni denemedim hiç ama onuda siz begenmemissiniz herhalde stock kernel ile devam edicem :D suanlik miuimix te de denerim predator yine sorun çıkarır ise yapacak birsey yok Aosp rom suanlik düşünmüyorum zaten :)

Evet predator dan sonra agni benim için çok bir şey fark etmedi predator kernel'i aradım. Stok ile aralarında fark var biraz. Sırf sizin için akşama EU ile bir deneme yapacağım indiriyorum şimdi son betayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baya bir kernel var cihaza uygun;

excalibur kernel
nightmare kernel
agni kernel
nobita kernel
phoeix kernel

Ayrıca termal modları da var, eğer oyun oynuyorsanız ve yavaşlama söz konusu ise termal mod'da rahatlatır cihazı.

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Evet predator dan sonra agni benim için çok bir şey fark etmedi predator kernel'i aradım. Stok ile aralarında fark var biraz. Sırf sizin için akşama EU ile bir deneme yapacağım indiriyorum şimdi son betayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baya bir kernel var cihaza uygun;

excalibur kernel
nightmare kernel
agni kernel
nobita kernel
phoeix kernel

Ayrıca termal modları da var, eğer oyun oynuyorsanız ve yavaşlama söz konusu ise termal mod'da rahatlatır cihazı.
Hocam çok teşekkür ederim ama gerek yok cidden size zahmet olmasın yani rom değiştirmek bana hep zahmetli gelmiştir sirf denemek için değmez :) herkes predator u ovuyordu o yüzden bir deneyeyim dedim ama maalesef olmadı sağlık olsun çok oyunda oynamam ara sıra pubg sadece :)

seferizm

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Hocam oyun oynuyorsanız predator stormbreaker kernelin EAS versiyonunu kurabilirsiniz
iyi günler Xiaomi eu 12.0.3 sürümündeyim akıcılığında bir sorun yok ama oyun olarak pubg oynuyorum 60FPS vermesine rağmen son zamanlarda hafif droplar kasmalar olmaya başladı rom şişti herhalde çok rom değiştirmeyi seven biri değilim stabil olsun uzun süre kullanırım birde eu da miuimix e geçmeye değer fark var mı sizce?? genel itibari ile stabil bug olmayan ve performans odaklı bir rom olursa geçmek isterim

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Hocam oyun oynuyorsanız predator stormbreaker kernelin EAS versiyonunu kurabilirsiniz
Hocam normal versiyon bende çalışmadı daha dogrusu çalıştı kamera da problem yarattı Kamerayi da fix yüklememe rağmen bir türlü çalıştıramadım ama o versiyonu da denerim teşekkürler

celilhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
celilhan
Cihazım
redmi note7
Konular
19
Bence en performans odaklı hali şu olur note 7 için (en azından ben wild rift oynarken sorun yaşamadım hiç) miuimix 12.0.2 stabil + predator kernel ikilisi sizin ilaç o da olmazsa MIUI 11 onu da istemiyorsanız aosp rom geçmenizi öneririm
selam hocam bu miuimix 12.0.2 stabil nereden indirebilirim

şöyle bir link buldum ama miuimix forumundan stabil olanı bu mudur acaba.

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
selam hocam bu miuimix 12.0.2 stabil nereden indirebilirim

şöyle bir link buldum ama miuimix forumundan stabil olanı bu mudur acaba.
Evet hocam

celilhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
celilhan
Cihazım
redmi note7
Konular
19
Hocam ilk kurdum Kernel ile wild rift oynadım aşırı güzeldi 60fps altına düşmedi sonra 1-2 oyun atıp çıktım akşam tekrar girince aşırı şekilde fps düştü yoksa çok memnundum maalesef başka Roma geçtim.

Üst Alt