Yardım Redmi Note7 Miui12 kurmak

oguzdurdubas0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Redmi Note7
Konular
1
Merhabalar redmi note7 yurtdışı cihaz imei atıldı bootloader kilit açık root ve twrp kurulu miui11 global sürümdeyim miui12 global rom kurmak için yardımcı olcak arkadaşlar varmı?

sarius123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
knd123
Cihazım
hlkjl
Konular
1
İmei vs konularında hiçbir bilgim yok ama dün kendi cihazım için stock roma dönmeye çalıştım başlarda bayağı bir zorlandım ancak en son şu yöntemle çözdüm, mi flash pro yazılımını indirdirip stock romu da ayrıca tgz uzantısı olarak indirmen lazım sonra tgzyi winrar ile bir yere çıkat daha

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

sonra miflash proyu aç daha sonra mi flashı seç, bu sırada fastboot modunda cihazını pcye bağla, miflashı açtıktan sonra cihaz görünmez ise refresh e tıkla yine görünmez ise çıkartıp takmayı dene, miflash cihazını gördükten sonra aşağıdaki görseldeki gibi, başta çıkartmış
olduğun stock romun klasörünü seç ve flash'a tıkla uzun bir süre beklemen gerkecek, acele edip işlemi yarıda bölme, bir şekilde hata olursa tekrar aynı işlemi dene. ben bu şekilde çözdüm ve stock roma döndüm, android 10 MIUI 12.5 romu kullanıyorum şu anda.
UYARI: bu aşamalardan sonra telefonundaki bütün veriler silinir bu sebeple yedek almadan işe koyulma. TWRP dahil herşey sıfırlanır, daha sonra twrp kurmak için uğraşman gerekir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Oyla:
Üst Alt