Soru Redmi Note7 Cam Arka Kapak Koruyucu

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Bir türlü bir ürün bulamadım. Redmi Note7 için arka tarafı koruyucu jelatin arıyorum. kılıflar çok kalınlaştırıyor. Var mı kullanıp da menun kalan, veya önerebileceği bir ürün olan. Hepsiburada da bir tane buldum 30₺ ama yorumlar çok kötü. Maksimum böyle 20-30₺lik bir ürün arıyorum kullanıp da önerebilecek varsa çok memnun olurum.

3MRAH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi9SE
Konular
36
360 slikonlar vardı ama kamerayı pek kapatmıyor o yüzden tavsiye etmem kalın ama güvenliyi tercih etmeni öneririm

Oyla:

sefadonmez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Bilg Programcısı
Konular
8

Oyla:

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Silikon kılıf istemiyorum dediğim gibi ekran koruyucu gibi olan arka tarafı kapatanlardan istiyorum. bunun gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

360 slikonlar vardı ama kamerayı pek kapatmıyor o yüzden tavsiye etmem kalın ama güvenliyi tercih etmeni öneririm
Ya düşerse ztaen ne olursa olsun kırılack o yüzden sadece çizilmesini engelleyecek bir şey arıyorum amacım ince olsun. Elime alınca telefonu hiiseddeyim. Arkasını mavi aldım güya güzel duruyor diye kılıftan dolayı hiç bir şey görünmüyor ki

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Bir türlü bir ürün bulamadım. Redmi Note7 için arka tarafı koruyucu jelatin arıyorum. kılıflar çok kalınlaştırıyor. Var mı kullanıp da menun kalan, veya önerebileceği bir ürün olan. Hepsiburada da bir tane buldum 30₺ ama yorumlar çok kötü. Maksimum böyle 20-30₺lik bir ürün arıyorum kullanıp da önerebilecek varsa çok memnun olurum.

Papscover diye aratın Google da inceleyin derim

Oyla:
Üst Alt