- Adım
- siesta
- Cihazım
- redmi note 5
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- bilmiyorum bulamadım
- Telefon Modeli
- redmi note 5
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
telefonumun bootlader kilidini açamıyorum ayarlar>geliştririci seçenekler> mi kilit açma durumu bölümünden hesap ve cihaz ekle diyince açılması lazım ama yaptığımda başarılı yazıyor ama bootlader kilidi açılmıyor. Bununla uğraşırken gördüm benim mi hesabım kural ihlali nedeniyle engellenmiş ve ne yaparsam yapıyım açamıyorum engeli(xiaomi yetkilileri de açamıyor engeli). Dedim yeni hesap oluşturayım, cihazı o hesapla eşleyip o zaman kilidi açayım yeni hesap açtım açtığım anda kural ihlali gertekçesiyle engellendi , başka hesap açtım yine engellendi bu hesapları hep aynı tel no dan açtım başka kardeşimin tel no ile denedim yine engellendi annemin tel no ile denedim yine engellendi, XiaomiTool ile açılabiliyormuş diye duyduma ama o da açaıyor fasboot ekranında kalıyor başka işlem yapamıyorum, mi hesabını silmeye çalıştım baştan sıfırdan bir hesap kurayım tel e diye hesabı silmeme de izin vermiyor hesap başka cihazlarda cihazımı bul olarak kullanılıyor diyor, kullanılan cihazlar bölmüne bakıyorum hiçbir cihaz yok