Çözüldü redmi-note4x-miui11.0.2.0-android-9 error 7 hatası

Sonsuzgüç61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
redminote4-mido
Konular
21
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global-stabil-miui-11-11.0.2.0-ncfmixm
Telefon Modeli
Red mi note 4 global
Bootloader Kilidi
Açık
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhabalar benim red mi note 4 room yüklerken dünden beri uğraşmama rağmen ne yaptıysam olmadı. Sürekli bu hatayı aldım. Lütfen yardımcı olur musunuz.

Çözüm
Sonunda oldu nasıl yaptığımı anlatmam USB flash bellek kullanarak işlemini yaptım.
  1. İlk önce By.TRabZonLu™ 'nun vermiş olduğu tek tuş yükleme aracını indirdim ama içindeki twrp.img dosyasını başka (3.2.3-2twrp) değiştirdim.
  2. Yükledikten sonra USB flash belleğe orangefox.10 twrp sürümünü ve alpereneker'in vermiş olduğu roomu yükledim.
  3. Twrpde hiç wipe bölümüne girmeden USB flash bellek ile orange.fox yukledim.
  4. Orangefox açılınca format data yapıp.Reboot recovery yaptım.
  5. Orangefox açıldıktan sonra USB flash belleği taktım roomu yükledim.
  6. Yukledikten sonra reboot system diyip işlemi bitirdim.
  7. Ve açıldı.
  8. Sonuç olarak yardım eden herkese çok teşekkürler çok sağolun zamanınizi çalmış oldum biraz kusura...

Sonsuzgüç61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
redminote4-mido
Konular
21
Yok hayır onu denemedim. O zaman hocam ben bir deniyim geri dönüt yapıcam.

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Yok hayır onu denemedim. O zaman hocam ben bir deniyim geri dönüt yapıcam.
Tamamdır hocam konu linkini de ekliyorum.

Twrp olarak bunu deneyiniz.

Oyla:

Sonsuzgüç61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
redminote4-mido
Konular
21
Hocam en iyisi ayrıntılı anlatmam olucak.
  1. İlk öncelikle ben miui forumda bulunan By.TRabZonLu™ hocamızın vermiş olduğu twrpyi fasboot konumundayken indirdim ondan sonra bu roomu yüklemek için ilk önce Wipe >Advanced Wipe > Dalvik & Art Cahce, System, Vendor, Data, Cache işaretleyip wipe yapıtım. Ondan sonra bu başta konudaki belirtmiş olduğum roomu attım sonra error7 hatası geldi.
  2. Bende bu sorun çıkınca araştırdım.Sonrasında ise wiptan format data yapıp. Reboot recovery yaptım. Ve 1. deki işlemlerin (wipe) aynısını uyguladım. Sorun tekrarladı yinede.
  3. Bende bu sefer miflash programından orjınal kararlı roomu indirdim ve kurulumu yaptıktan sonra usb hata ayıklayıcısıyla roomu attım. Yine 1.deki twrpyi kullanıp telefon açık talimatını seçerek yükledim.
  4. Twrp açıldı direkt wipelamadan roomu yüklemeye çalıştım yine aynı hatayı verdi. Bende format data yapıp tekrar denedim.Aynı hata yine devam ediyordu.
  5. Bende direk fastboota geçip telefona farklı(3.3.1.0) twrp yükledim.Bu sefer de hafızaya erişemedim.Twrpdeyken default ayarlara seçtim hafıza gösterdi.Roomu flashladım aynı hata sonuç verdi.
  6. Bende yine 3. maddeyi uyguladım bu sefer fasboot konumuna getirip (3.3.1.0) twrp yükledim. Ne tuhafsa yine de erişemedi.Bende fasboota geçtim bu sefer farklı sürümleri denedim (twrp) yine erişemedi hafızaya bu arada hepsinde ayrı ayrı format data-reboot recovery yaptım.
  7. 1. maddedeki twrpyi yükledim hafızayıda (hatta emin olmak için fotma data yaptım) gösterdi.Ondan sonra orangeFox indirip roomu flashladım aynı hatayı verdi.E
  8. En son sizin dediğiniz şekilde orangefox üzerinden orjinal stock roomu kurdum firmware hatası verdi ama yinede yükledi. Yazdığınız gibi reboot recovery,format data,reboot recovery yaptım yani tüm yaptıklarım böyle.Sonuç yine hüsran.

Oyla:

Sonsuzgüç61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
redminote4-mido
Konular
21
Hocam ben indirdim failed to mount yazdı sadece vendor lerken ekran görüntüsü alamadım unuttum sonra denemek için reboot system dedim açtı ne sıkıntısı olur sizce.

Oyla:

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Hocam ben indirdim failed to mount yazdı sadece vendor lerken ekran görüntüsü alamadım unuttum sonra denemek için reboot system dedim açtı ne sıkıntısı olur sizce.
Sistem açıldı ve aktif kullanılıyorsa bir sıkıntı çıkarmaması gerekmekte.

Oyla:

Sonsuzgüç61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
redminote4-mido
Konular
21
evet şuanlık sıkıntı yok hocam daha yeni yaptım biraz daha bakıcam

Oyla:

Sonsuzgüç61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
redminote4-mido
Konular
21
Sonunda oldu nasıl yaptığımı anlatmam USB flash bellek kullanarak işlemini yaptım.
  1. İlk önce By.TRabZonLu™ 'nun vermiş olduğu tek tuş yükleme aracını indirdim ama içindeki twrp.img dosyasını başka (3.2.3-2twrp) değiştirdim.
  2. Yükledikten sonra USB flash belleğe orangefox.10 twrp sürümünü ve alpereneker'in vermiş olduğu roomu yükledim.
  7. Ve açıldı.
  8. Sonuç olarak yardım eden herkese çok teşekkürler çok sağolun zamanınizi çalmış oldum biraz kusura bakmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide roomun mod dosyasını link olarak atabilir misiniz nasıl yükleyeceğimide yazarsanız çok müteşekkir olurum. alpereneker'e yazdım ama özelden bakmadı halen o yüzden istedim.

Oyla: Çözüm

Hasanozsarac

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 4x
Konular
4
  7. Ve açıldı.
  8. Sonuç olarak yardım eden herkese çok teşekkürler çok sağolun zamanınizi çalmış oldum biraz kusura bakmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide roomun mod dosyasını link olarak atabilir misiniz nasıl yükleyeceğimide yazarsanız çok müteşekkir olurum. alpereneker'e yazdım ama özelden bakmadı halen o yüzden istedim.
Kardeşim bu işlemleri yapmadan mevcut romu wipe ile temizledikten sonramı yaptın bu işlemleri?

Oyla:

Sonsuzgüç61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
redminote4-mido
Konular
21