Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sürümde kullandığınız güzel çalışan Google Cam uygulamasını paylaşabilirmisiniz?
Birde telefonda Magisk var. Root saklama yada Root kaldırma nasıl yapılıyor?
Teşekkürler.
Bu sürümde kullandığınız güzel çalışan Google Cam uygulamasını paylaşabilirmisiniz?
Teşekkürler.
Hocam öncelikle forumda redminote4x paylaşılan gcam sürümünü kullandım sanırım ingilizce olduğu için alışamadım açıkçası şuan kullanmakta olduğum sürüm ise gorseldeki sürümünü tamamen Türkçe ve sorunsuz kullanmaktayım orjinal kamera uygulamasında buğulu çekiyor gibi geldiğinden bunu beğendim uzun süredir kullanıyorum bunda selfie çekerken ayna modu da var acı değiştiriliyor ve direk Google fotoğraflar uygulamasını seçilebiliyor.Diğer gcamlari de deneye bilirsiniz bence denemekte fayda var hatta beğendiğiniz bir sürümu bu kardeşiniz ile paylasirsaniz sevinirim. Fırsat bulduğum ilk anda APK olarak kullandığım sürümü de konuya eklemeyi düşünüyorum.
Teşekkürler.
Hocam dualarımız o yönde inşallah gelir
Xiaomi bir supriz ile karşınıza çıkabilir bizde RedmiNote4x ailesi olarak umudumuzu kesmiş durumdaydık fakat yüzümüzü bir nebze olsa güldürdü MİMax2 de yüzünüzü güldürür inşallah hocam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
3 adet Gcam bırakıyorum hocam. Bana kalırsa 3'ünü de deneyin, kendiniz karar verin. HyperCam7 ve HyperCam6 biraz daha hızlı diğeri biraz daha stabil. Ben HyperCam kullanıyorum. Tabi Gcam için çok stabil çalışıyor diyemeyiz, fakat kalite farkı da aşikar olacaktır. Gcam da ayarlar da önemli, biraz kurcalarsınız ayarları. Memnun kalırsanız uygulamalardan kendi kullandığım ayarları veririm. Magisk üzerinden "Magisk Hide" menüsünde root kullanmak istemediğiniz uygulamaları seçebilirsiniz. Bankacılık uygulamalarını seçmenizi tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
da 3 adet modül ekliyorum. Birisi Miui 10 ile uyumlu temaları Miui 11'de doğrudan kullanabilmenizi sağlıyor, birisi ses geliştirme için Dolby uygulaması, diğeri de tam ekran hareketlerini aktif ediyor. Kullandığınız rom tam ekran desteklemese dahi bu modülü yüklediğinizde ayarlara Tam Ekran Hareketleri kısmı geliyor ve istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz.
3 adet Gcam bırakıyorum hocam. Bana kalırsa 3'ünü de deneyin, kendiniz karar verin. HyperCam7 ve HyperCam6 biraz daha hızlı diğeri biraz daha stabil. Ben HyperCam kullanıyorum. Tabi Gcam için çok stabil çalışıyor diyemeyiz, fakat kalite farkı da aşikar olacaktır. Gcam da ayarlar da önemli, biraz kurcalarsınız ayarları. Memnun kalırsanız uygulamalardan kendi kullandığım ayarları veririm. Magisk üzerinden "Magisk Hide" menüsünde root kullanmak istemediğiniz uygulamaları seçebilirsiniz. Bankacılık uygulamalarını seçmenizi tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
da 3 adet modül ekliyorum. Birisi Miui 10 ile uyumlu temaları Miui 11'de doğrudan kullanabilmenizi sağlıyor, birisi ses geliştirme için Dolby uygulaması, diğeri de tam ekran hareketlerini aktif ediyor. Kullandığınız rom tam ekran desteklemese dahi bu modülü yüklediğinizde ayarlara Tam Ekran Hareketleri kısmı geliyor ve istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz.
Hocam eline emeğine sağlık, hepsini indirdim tek tek bakmadim bile ne olduğuna.Ben şu anda mi room kullanıyorum Android 7 tabanlı miui 11 tabiki.Bu gcamlar benim romda çalışır mi?Birde linkteki bulutta sulphur pillow gördüm nedir acaba bu uygulama.
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam eline emeğine sağlık, hepsini indirdim tek tek bakmadim bile ne olduğuna.Ben şu anda mi room kullanıyorum Android 7 tabanlı miui 11 tabiki.Bu gcamlar benim romda çalışır mi?Birde linkteki bulutta sulphur pillow gördüm nedir acaba bu uygulama.
Hayır hocam çalışmaz, Android 7 üzerinde hiçbir Gcam kullanamazsın. O uygulama da farklı bir Google Kamera sürümü hocam, fakat dediğim gibi siz kullanamazsınız.
Redmi Note4X MIUI11.0.2.0 +( Android 9 ) Rom DARK MODE'Li
Konunun karışık ve eksik olduğunu düşündüm ve tekrar düzenledim daha fazla görsel ile yeniledim. Mod.zip herkes kullanamadığı için kafa karışıklığına sebeb olduğu için kaldırmaya karar verdim Mod paketini isteyen arkadaşlarıma özel olarak atabilirim.
Xiaomi'nin biz RedmiNote4x kullanıcılarını Tatmin etmediğinin farkındayız gelen Miui11 güncellemesi hepimizi beklentilerimizin gerisinde bırakmış durumda fakat üzülmeye gerek yok geliştiricilerin sürekli çeşitli romlar ve apk ile uğraştığını ve hala RDN4X cihazlarını ayakta tutmaya çalıştığını biliyoruz fakat genelde kurduğumuz romlarda sorunlar sıkıntılar beraberınde geliyor bizde cihazlarımızdan soğur duruma geliyoruz bunu ortakan kaldıracak bir rom ile karşınızdayım Miui11 Andriod 9 ile karşımızda. Bir çok Saf Miui özellikleri içinde barındıran rom bizleri tekrar cihazlarımızı sevecek ve her gün dahada sevecek özellikleri ile karşımızda sende bu romu dene ve telefonunun eski görünümünden kurtul.
_______________________________________________________ Gcam için kamera api vb. şeyler ile uğraşmaya gerek yok direk apk olarak kurabilirsiniz illaki Cihazınıza uygun olan Gcam apk olmak zorunda değil.
Magisk yüklü tekrar root magisk vb. şeylere gerekyok.
Gapps kurmaya gerek yok.
Romu flashlayıp kullanıma hazır durumda
Tamamen Türkçe
Karanlık Mod sorunsuz tasasız çalışmakta istediğiniz an geçiş yapılabilir durumda.
Görsellerde aradığın o özellik olabilir iyice kurcala
____________________________________________________ Alternatif :
____________________________________________________ Buton Işıkları Çalışmayan Arkadaşlarım için
İkisinide indirip Twrp Aracılığı ile Flashlayın
(Kurulum bölümünde nasıl Flashlanacağı yazılıdır.) ____________________________________________________ KURULUM ( TWRP YEDEK ALMAYI SAKIN UNUTMAYIN!!!!)
1- İndirdiğiniz rom (.zip) dosyasını cihazınıza kopyalayın.
2- Temiz bir kurulum yapılması için:TWRP'ye geçip Wipe >Advanced Wipe > Dalvik & Art Cahce, System, Vendor, Data, Cache işaretleyip wipe yapın.
3- Rom'u flaşlayın.
4- Yeniden başlatın.
5-Buton ışıkları için önce FİX2.zip ve ardından Fix.zip'i twrp aracılığı ile Flashlayınız.
6-Rom kurduktan sonra giriş işlemlerinizi yapın ve Google güncellemelerinizi yapın.
7-Magisk İçinde otomatik kurulacağı için root işlemlerine vb şeylere gerek yoktur
8-Artık kullanmaya hazırsınız normal yeni almış gibi kullanabilirsiniz.
___________________________________________________________________________________
Bug Hataları İçin Yorumlarınızı Eksik Etmeyin.
Eksik hata olduysa affedin
İş nedeni ile sürekli aktif olamıyorum ve yardımcı olamıyorum özür dilerim.
___________________________________________________________________________________
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Üstad çok güzel bir anlatım olmuş elinize emeğinize sağlık.
Lütfen cahilliğime verin.
Şu kısmı tam anlamak için soruyorum.
2- Temiz bir kurulum yapılması için:TWRP'ye geçip Wipe >Advanced Wipe > Dalvik & Art Cahce, System, Vendor, Data, Cache işaretleyip wipe yapın.
3- Rom'u flaşlayın. 4- Yeniden başlatın.
5-Buton ışıkları için önce FİX2.zip ve ardından Fix.zip'i twrp aracılığı ile Flashlayınız.
Buton ışıkları işlemini yapmadan önce bir kez TWRP den sistemi yeniden mi başlatmak gerekiyor?
Açılınca android sistemini hızlıca kurup sonra yeniden TWRP mi giricez? Yoksa yeniden başlattıktan sonra hemen yeniden TWRP girip buton ışıkları yüklemesini mi yapcaz?
Lütfen cahilliğime veriniz
EDİT.
Romu Flashladıktan sonra Yeniden başlatıp Android kurulumunu tamamlayıp, sonra yeniden twrp girip buton ışıklarını yapmak gerekiyormuş.
EDiT 2
Buton ışıkları TWRP yükleme başarılı.
Ancak maalesef Ekran kapanana kadar asla sönmüyorlar
Ayarlar-->Ek ayarlar-->Bildirim ışığı--> Tuş ışıkları... alanında ayar var. Burada saniye seçenekleri var ancak maalesef kontrol etmiyor. Kapalı olarak ayarlasanız bile öylece yanık kalıyor. Taaki ekranı kapatıp kilitleyene kadar. Ekranı kapatıp kilitleyince tuş ışıkları kapanıyor.
Üstad çok güzel bir anlatım olmuş elinize emeğinize sağlık.
Lütfen cahilliğime verin.
Şu kısmı tam anlamak için soruyorum.
3- Rom'u flaşlayın. 4- Yeniden başlatın.
Buton ışıkları işlemini yapmadan önce bir kez TWRP den sistemi yeniden mi başlatmak gerekiyor?
Açılınca android sistemini hızlıca kurup sonra yeniden TWRP mi giricez? Yoksa yeniden başlattıktan sonra hemen yeniden TWRP girip buton ışıkları yüklemesini mi yapcaz?
Lütfen cahilliğime veriniz
EDİT.
Romu Flashladıktan sonra Yeniden başlatıp Android kurulumunu tamamlayıp, sonra yeniden twrp girip buton ışıklarını yapmak gerekiyormuş.
Kralsiniz hocam yetişemedim kusuruma bakmayın hayırlı uğurlu olsun artık birşey kurmanıza ve yapmaniza gerek yok herşey tamamlanmis hocam romu kurcalayin hocam supriz özellikler var Google haritalar pip modu WhatsApp pip modu ve yeni cozdugum bir taktik var onuda paylaşmak isterim pip olmayan uygulamari pip olarak açma gibi Windows gibi rom maşallah