Rom Redmi Note4X MIUI11.0.2.0 +( Android 9 ) Düzenlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

01halil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
16
Şöyle hocam.
Güvenlik uygulaması-->üstteki çark-->sonrada hız
Resimlerde olan yerler.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bahsettiğiniz şekilde baktım benim ayarlar kısmında kilitledikten 10 dk sonra önbelleği temizle işaretliydi şimdi düzelttim ama kilitlemeden bile uygulamalar arası geçişlerde genelde Uygulamayi yeniden başlatıyor ancak uygulama kilitleme buna çare oluyor 3 GB ram ile fazla bir beklentiye girmemek gerektiğini anlamaya başladım bakalım müsait zamanda bu sürümü yükleyebilirim.Peki halilgurbuz hocam performans testleri yaptıniz mi bu roma genelde her rom yükleme sonrası test yaparım.Beni miui den aosp romlara iten en önemli neden de çoklu pencere gerçekten aosp romlar bu noktada bariz iyiler,çoğunun pil performansıda miui den iyi fakat belli kullanım sonrası siradanlaşıyor bu arada Android Q denedim Bir süre gerçekten sade kalıyor rom miui 11 de özelleştirme daha iyi hal almış artık miui ile başladığımiz gibi miui ile kapatacağim öyle görünüyor şimdilik

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

01halil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
16
Hocam ben geçen hafta ilk postta yer alan romu indirdim kurmaya çalışıyorum twrp den başlarken hata alıyorum alpereneker
Ekleme: Şükür kurulumu yaptım şu anda rom üzerinden ilk mesaji yazmanin rahatlığını yaşıyorum ilk izlenimim çok güzel bahsettiğim miroom dan daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim çok stabil ve seri konu sahibi arkadaş emek edip bize romu sunmuş ayrıca kendisine minnetlerimi sunuyorum hala yüklemeyip kararsızlık yaşayan düşünmesin bile halilgurbuz bey de forumun testerı olmuş resmen kendisini tebrik ediyorum bizim yerimize sağolsun tüm tonları deneyip denetimlerini paylasiyor bu romda inşallah uzun süre devam ederim ilerleyen günlerde ayrıca yorum yaparım

Son düzenleme:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Hocam bahsettiğiniz şekilde baktım benim ayarlar kısmında kilitledikten 10 dk sonra önbelleği temizle işaretliydi şimdi düzelttim ama kilitlemeden bile uygulamalar arası geçişlerde genelde Uygulamayi yeniden başlatıyor ancak uygulama kilitleme buna çare oluyor 3 GB ram ile fazla bir beklentiye girmemek gerektiğini anlamaya başladım bakalım müsait zamanda bu sürümü yükleyebilirim.Peki halilgurbuz hocam performans testleri yaptıniz mi bu roma genelde her rom yükleme sonrası test yaparım.Beni miui den aosp romlara iten en önemli neden de çoklu pencere gerçekten aosp romlar bu noktada bariz iyiler,çoğunun pil performansıda miui den iyi fakat belli kullanım sonrası siradanlaşıyor bu arada Android Q denedim Bir süre gerçekten sade kalıyor rom miui 11 de özelleştirme daha iyi hal almış artık miui ile başladığımiz gibi miui ile kapatacağim öyle görünüyor şimdilik

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam performans testinden kastınız sentetik test programları yani antutu falansa yapmadım.
Ama benim gibi standart bir kullanıcı için yeterli bir performans gösteriyor cihaz. Standart kullanıcı derken telefonu WhatsApp Instagram Twitter Facebook chrome Gmail gibi şeyler için kullanıyorum.
Uçar kaçar bir telefon ihtiyacım olmadığı için dediğim gibi benim için yeterli performansı var.
Pil için konuşursam zaten pil artık kapasitesini kaybetmeye başladı. Kaç senelik telefon. Çok aradım yeni pil ama hâlâ orjinal bulamadım.
AliExpress de var ama oda Türkiye'ye göndermiyor.
Dolayısı ile pil bu Rom da şöyle daha iyi yada eski MIUI 11 e göre şöyle daha kötü diyemiyorum. Ancak genel olarak hem Global MIUI 11 de hemde bunda benim için yeterli bir pil performansı veriyor cihaz.

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Bende pil performansı stabil romdan çok daha iyi şu an rahatlıkla söyleyebilirim ilk defa sarj yüzde 66 ve 3.5 saat ekran sürem var. Önceden android sistemi çok şarj yerdi şimdi başta hücre bekleme var ama ekran sürem uzadı.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
alpereneker hocam valla bak Allah senden razı olsun. Bu Rom'u nerden buldun bilmiyorum ama, iyiki paylaşmışsın. Bu cihazda Android 6 ve MIUI sürüm 8 yada 9.6 dan bu yana bu performansı almamıştım. Şaşkınım, mutluyum :)

Arada kısa kısa şarja taktım ama bilgisayardan dosya atmak için.

Tekrar çok teşekkür ederim alpereneker hocam.

Yükleme sürecinde verdiğiniz destek içinde ve her şey için de :)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende pil performansı stabil romdan çok daha iyi şu an rahatlıkla söyleyebilirim ilk defa sarj yüzde 66 ve 3.5 saat ekran sürem var. Önceden android sistemi çok şarj yerdi şimdi başta hücre bekleme var ama ekran sürem uzadı.
Kesinlikle beklediğimden iyi çıktı pil performansı. Mükemmel.

Ben daha yükleme fırsatı bulamadım rom hakkında genel görüşünüz nedir hata ile karşılaştınız mı
Bence çok iyi.

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
alpereneker hocam valla bak Allah senden razı olsun. Bu Rom'u nerden buldun bilmiyorum ama, iyiki paylaşmışsın. Bu cihazda Android 6 ve MIUI sürüm 8 yada 9.6 dan bu yana bu performansı almamıştım. Şaşkınım, mutluyum :)

Bence çok iyi.
Aynı fikirdeyim pil olarak falan herşeyiyle mükemmel

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26

Bence çok iyi.
Hocam Allah sizlerden razı olsun teşekkür ederim problemleri biliyorsunuz çok ilgilenemedim hocam kusura bakmayın romun tadını çıkartın kötü olan bir şeyi asla önermem :D bir kaç saate bir taktik ve yenilenmiş linkler ile donucem inşallah Allah'a emanet olunuz hocam cansiniz :)

Aynı fikirdeyim pil olarak falan herşeyiyle mükemmel
Hocam birde mobil veriyi 2G 3G yapın batarya bitmiyor resmen ben internete Bluetooth ile bağlıyorum şarj etmeyi unuttuğum zamanlarda oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt