Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bakın hızda sorun olmayabilir ama operatör size 4.5 g ye özel HİÇBİR HİZMETİ, 4.5 G fiyatı ile satmıyor. Telekomda başıma geldi. Sizi 3 g uyumlu paketlere yöneltiyorlar. Muhakkak vadofone ve turkcell de aynıdır. Ek internet paketi 4.5 olsa 5 gb 19 tl. ye alabilecek iken 1 Gb 17 tl. fiyat veriyorlar. Bu çok mühim bir sorun üstelik. Telekom prime müşterisiyim, ücretsiz 30 gb 2 ay daha hakkım var, bu hakkı kullandırmıyorlar, sim kartınızı 4.5 g uyumlu cihaza takın diyorlar. hatta sil/süpür promosyonları da 4.5 g uyumlu olduğu için size sadece konuşma paketleri hediyesi geliyor. Cihaz kral olsa ne yazar, aldığım hizmet - fiyat kriterleri çok daha önemli. Xiaomi pişmanlık oldu benim icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xiaomi cihazlar Türkiye de 4.5 g kabul edilmiyor. 3 g kategorisinde.. Ok, hız aynı. Ama operatör fiyatlandırmasına iş gelince tablo korkunç. Yani bu cihazı almaya değmez.
bakın hızda sorun olmayabilir ama operatör size 4.5 g ye özel HİÇBİR HİZMETİ, 4.5 G fiyatı ile satmıyor. Telekomda başıma geldi. Sizi 3 g uyumlu paketlere yöneltiyorlar. Muhakkak vadofone ve turkcell de aynıdır. Ek internet paketi 4.5 olsa 5 gb 19 tl. ye alabilecek iken 1 Gb 17 tl. fiyat veriyorlar. Bu çok mühim bir sorun üstelik. Telekom prime müşterisiyim, ücretsiz 30 gb 2 ay daha hakkım var, bu hakkı kullandırmıyorlar, sim kartınızı 4.5 g uyumlu cihaza takın diyorlar. hatta sil/süpür promosyonları da 4.5 g uyumlu olduğu için size sadece konuşma paketleri hediyesi geliyor. Cihaz kral olsa ne yazar, aldığım hizmet - fiyat kriterleri çok daha önemli. Xiaomi pişmanlık oldu benim icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xiaomi cihazlar Türkiye de 4.5 g kabul edilmiyor. 3 g kategorisinde.. Ok, hız aynı. Ama operatör fiyatlandırmasına iş gelince tablo korkunç. Yani bu cihazı almaya değmez.
Operatörler, Xiaomi'yi görmüyor diye, dünyada telefon satışında ilk 5 içinde olan bir markayı siz de görmezden gelebilirsiniz doğal karşılarım ama karanlık bir odanın ışığını yakmıyorlar diye kalkıp ışığı yakmak yerine karanlıkta oturmayı da tercih etmem doğrusu...
Sim kartınızı, Onların tanıdığı bir telefona takarak, 4G aboneliğinizi aktif edin, sonrasında istediğiniz Xiaomi telefondan 4G hizmetleri kullanmaya başlayın... Ben bu şekilde üçüncü Xiaomi telefonumda sorunsuzca 4G hizmeti ile sil süpür, salla kazan vs. uygulamaları kullanıyorum...
Ayrıca; bi hatırlatma yapayım, 4,5G diye bir şey yok, o bizim siyasete yalamalık olsun diye operatörlerin koyduğu isim... Var olan şey 4G... Bir de; bizim oralarda buçuklayana farklı göz ile bakarlar, farklı hitap ederler...
telekom müşteri hizmetleri beni arayıp, cihazımı sisteme iphone7 olarak kaydetmeyi önerdiler, bu şekilde 4.5 g kullanıcısı oldum xiaomi redmi note6 telekom tarafından kayıtlı cihazlar listesine girene kadar sorunumu çözdüler.. mesaj yollayan arkadaşlara teşekkürler, bu arada cihaz ile de marka ile de bir sorunum yok. Ama ithal edilen cihaz ile gsm operatörleri arasındaki kayıt prosedürleri yüzünden kullanıcının mağdur edilmemesi gerektiğini halen düşünüyorum. Zira ek paket fiyatları 3g ile 4.5g için farklı tutarlar ile belirlenmiş.. Benim internet hızı ile bir problemim yok ki, 4 g internet kullanıp sırf operatör cihazımı tanımıyor diye silsüpür/ödül gb, ek paket gb gibi opsiyonlardan yararlanamamıştım. Bu da her halde takdir edersiniz ki; önemli detaylar
Teşekkürler