Satış redmi note3 pro 450 tl.....

aytunyazgi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aytun
Cihazım
redmi note 3
Konular
5
Arkadaşlar çok severek kullandığım telefonumu satışa çıkarıyorum.... telefonumun sıkıntısı var ben çözemedim... çözerim ben kullanırım diyen arkadaşlara uygun fiyata veriyorum telefonu.... telefonum son 10 gündür şarjı 1 gün gidiyor....zaten 1 aylık telefon semers iletişimden aldım..... kullanım açısından bir sıkıntı yok çalışmayan bir yeri yok çizik yok sıfırdan farksız tek sorun şarjının 1 gün gitmesi.... biraz forumda arkadaşlara sordum 1 haftadır uğraşıyorum cpu-x programını kurdum 1 çekirdekten veri alınamıyor...cpu spy programını kurdum deep sleep yapmıyor telefon....artık pes ettim yaparım diyen alsın yapsın ben yapamadım..... hatta telefonda donanımsal bir problem var mı diye tanıdığım telefoncuya telefonu açtırdım görünen bir sıkıntı var mı diye dediğine göre hafif nem almış telefon ama oksitlenme herhangi bir şey yok içi tertemiz dedi....ekte ekran görüntülerini programların koydum full kutulu yollayacağım (tabi kulaklık yok) telefonumda kırılmaz cam mevcut... almak isteyen ben yaparım diyen arkadaşa havale sonrası kutusuyla aldığım gibi yollarım....zaten satılır satılmaz forumdan yenisini sipariş edeceğim... arkadaşlar telefonla ilgili herşeyi yazdım.... geri iadesi yoktur dediğim gibi ben yaparım diyen arkadaş alsın......havale sonrası hemen kargoya verilir almak isteyen özel mesaj atabilir....herşeyi açıkça yazdım bunların haricinde en ufak sıkıntısı yok sıfır tertemiz telefon......imei kayıtlı her iki imei aynı semers iletişim yaptı imei kaydını.....

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-11-05-14-02-23-121_com.abs.cpu_z_advance.png
    Screenshot_2016-11-05-14-02-23-121_com.abs.cpu_z_advance.png
    183,5 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2016-11-04-15-08-25-857_com.bvalosek.cpuspy.png
    Screenshot_2016-11-04-15-08-25-857_com.bvalosek.cpuspy.png
    151,4 KB · Görüntüleme: 34
Üst Alt