Yardım redmi note12 pro 5g telefonum sahte rom çıktı ne yapmam gerek?

LewisCann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
1
Merhabalar telefonumu 2 hafta önce mahallemizdeki bir telefoncudan aldım. Telefonumu 2 hafta kullandım ve güncelleme almadığını gördüm hyper os gelmemişti. Bende araştırmaya başladım ve cihazımda sahte rom olduğu ortaya çıktı. Telefoncuya gittiğimde bana elindeki redmi note 112 pro 5g lerin yeni bittiğini ve kayıt açtırıp yeni sürümlerini atacağını söyledi. Herhalde beni babşından sağmaya çalışıyor bu dedğinin doğru olma ihtimali yoktu ve bana eğer telefonun romunu değiştirmek vb şeyler yaparsam ürünü geri almayacağını söyledi yardımcı olursanız sevinirim.

snip_er

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
0
sahte rom nasıl yani smomıxn gibi bir şey mi yazıyor

arneas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
arneas
Cihazım
poco
Konular
0
Bootloder kilidni açıp fstboot romlardan indirip istediğiniz güncel rom kurabilirsiniz.

Eğer NFC kullanıyorsanız güncelleme yapıca NFC aktifleşmeyecek.

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
24
Merhabalar telefonumu 2 hafta önce mahallemizdeki bir telefoncudan aldım. Telefonumu 2 hafta kullandım ve güncelleme almadığını gördüm hyper os gelmemişti. Bende araştırmaya başladım ve cihazımda sahte rom olduğu ortaya çıktı. Telefoncuya gittiğimde bana elindeki redmi note 112 pro 5g lerin yeni bittiğini ve kayıt açtırıp yeni sürümlerini atacağını söyledi. Herhalde beni babşından sağmaya çalışıyor bu dedğinin doğru olma ihtimali yoktu ve bana eğer telefonun romunu değiştirmek vb şeyler yaparsam ürünü geri almayacağını söyledi yardımcı olursanız sevinirim.
Mi flash ile rom attığınızda düzelir (bootloader kilidinin açık olması lazım) ancak dikkat edin eğer telefon dirençsiz imei kayıtlıysa imeileriniz uçar haberiniz olsun

crazyhero88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 12pr
Meslek
Bilgisayar tamir
Konular
5
Bootloder kilidni açıp fstboot romlardan indirip istediğiniz güncel rom kurabilirsiniz.

Eğer NFC kullanıyorsanız güncelleme yapıca NFC aktifleşmeyecek.
İmei atmayı düşünmüyorum botlader kilidi açık mi flaş üzerinden rom yüklersem nfc neden gider onu anlamadım. Benim cihaz Xiaomi redmi not 12 pro plus 5g yibo edition.

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
24
İmei atmayı düşünmüyorum botlader kilidi açık mi flaş üzerinden rom yüklersem nfc neden gider onu anlamadım. Benim cihaz Xiaomi redmi not 12 pro plus 5g yibo edition.
Hocam eğer telefonda direnç varsa ve değeri 66k ise sıkıntı olmaz 82k olunca nfc çalışmıyor ama onun içinde makisk modülü var onu yüklediğinizde sıkıntı çözülür birde hindistan cihazı değilse sıkıntı olmaz çalışır nfc

Son düzenleme:
Üst Alt