Yardım Redmi Note Pro Plus Almayı Düşünüyorum

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Her zaman global cihaz tercih ediniz ✅️✅️

Doğru bilinen yanlış:
Şehirde yaşayanlar için sorun olmaz ❌️❌️

Herkes için sorun olur hiç bir sorun olmasa da şarjı çok harcar. Operatöre, kişiye ve bölgeye göre etkilenme oranları farklılık gösterir..

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, bende bu cihazın 16/512 olanına bakıyordum ama şu bilgiler sonrası rafa kalktı benim için. Sağolun.

zaho66

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Zahid
Cihazım
redminote13P+
Konular
5
Merhaba. Facebook üzerinden bir satıcı çin sürümünü satıyor 12 gb ram 256 depolama olan versiyonu almayı düşünüyorum. 11.999'dan veriyor.
1- Çin sürüm olacağı için güncelleme almaz diye okudum doğru mu?
2- Yazılımsal kayıtlı olduğunu söyledi güncelleme, sıfırlama yaptığımda kayıt gider mi?
3- Çift hat olarak kullanabiliyor muyum?
4- Nfc'yi sorunsuz bir şekilde kullanabiliyor muyum? Çin sürüm diye kullanamazsın diye okumuştum
5- Bu cihazı kullanıp azar uygulamasını kullananlar var mı? Kaydırma ve live kısmında görüntü net mi? Hali hazırda note 10s cihazım var. Yüzümü asla netlemiyor live kısmında. Yayıncılık yapacağım. Benim için önemli bir şey görüntü
Sosyal medyadan satış yapanlara itibar edilmemesi tarafındayım sahibinden de telefon dükkkanları var nasılsa bak beğen dükkandan doğrudan test ederek al kargoyla uğraşıp kötü süprizle karşılaşma derim.

Üst Alt