REDMİ NOTE ACİL YARDIM

cmk10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
2
Cvp: REDMİ NOTE ACİL YARDIM

xxSpecter pid=8235 dateline=1408742038' Alıntı:
Antutu ile test edin. 23-30 bin arası alıyorsa orjinaldir. Zaten Redmi Note'ların yazılımıyla pek uğraşmıyor. Özelliklere tıkladığında işlemci bilgisine falan bakabilirsin.
27993 sonuç verdi %35 şarjla. peki şuan güncelleme butonuna basınca anaekrana dönüyor sebebi ve çözümü nedir? klavye sorununu çözdüm. Ya da direk orjinal rom mu yüklesem. yükleme anlatımı olan link paylaşabilirmisiniz?

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42
RE:

İlk olarak cihazın 2gb ram'li (wcdma) model olduğundan emin olmanız lazım. İkinci olarak sahte olmadığına emin olduktan sonra rom yükleme işlemlerini yapınız. Cihaz sahte ise Xiaomi romu kurulmaz ve cihaz brick olabilir.

Türkçe destekli rom kurmak istiyorsanız ilk olarak root ve recovery işlemlerini yapmanız lazım. Bu sayfada anlatılan root ve twrp recovery ( rom hariç ) yükleme işlemini yapabilirsiniz. http://www.forum.miuiturkiye.net/konu-Rom-Redmi-Note-a-ColorOS-yuklemek-Anlatim-Detaylar.html
Dikkat recovery kurduğunuzda her ihtimale karşı sistemin yedeğini alınız.
Türkçe destekli romu bu sayfadan indirip kurabilirsiniz.

İngilizce kullanırım diyorsanız bu sayfadan Redmi Note-WCDMA China yada Redmi Note-WCDMA Global sürümlerinden birini yükleyebilirsiniz. 

xxSpecter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
RM 3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
32

proton252 pid=8275 dateline=1408800481' Alıntı:
İlk olarak cihazın 2gb ram'li (wcdma) model olduğundan emin olmanız lazım. İkinci olarak sahte olmadığına emin olduktan sonra rom yükleme işlemlerini yapınız. Cihaz sahte ise Xiaomi romu kurulmaz ve cihaz brick olabilir.

Türkçe destekli rom kurmak istiyorsanız ilk olarak root ve recovery işlemlerini yapmanız lazım. Bu sayfada anlatılan root ve twrp recovery ( rom hariç ) yükleme işlemini yapabilirsiniz. http://www.forum.miuiturkiye.net/konu-Rom-Redmi-Note-a-ColorOS-yuklemek-Anlatim-Detaylar.html

İngilizce kullanırım diyorsanız bu sayfadan Redmi Note-WCDMA China yada Redmi Note-WCDMA Global sürümlerinden birini yükleyebilirsiniz. 

Costum ROM dışında kurulan tüm MIUI sürümlerinde root ve costum recovery gerekmez. Hafıza kartına romu atıp orjinal recovery ile flaşlayabilir.

cmk10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
2

proton252 pid=8275 dateline=1408800481' Alıntı:

Tesekkur ederim hocam yardımınız icin sorun halloldu. Global surumunu kurdum calisti. Guncellemelerde de sıkıntı yok artık. Urunun orjinal oldugundan da emin olabilirim artik degil mi?

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42
RE:

@xxSpecter, bilgilendirme için teşekkürler.
@cmk10, evet orjinaldir.

cmk10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
2
[font=Arial, Helvetica, sans-serif]@xxSpecter
[font=Arial, Helvetica, sans-serif]@proton252 
[font=Arial, Helvetica, sans-serif]Yardımlarınız icin tesekkurler. Sorunum cozulmustur.

Üst Alt