Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 11Redmi Note 9S - Turkey Stable V11.0.6.0.QJWTRXM İndirme Bağlantısı
Arkadaşlar haziran ayında bu telefonu aldım. Ve o günden bu güne güncelle uyarısı yapmasına rağmen hala güncelleme yapmadım. Güncellemeden sonra sorun yaşayan oldu mu. Artı ve eksilerini yazabilir misiniz. Bu ayın 28 inden sonra 9s için miu12 güncellemesini mi bekleyeyim.
Arkadaşlar haziran ayında bu telefonu aldım. Ve o günden bu güne güncelle uyarısı yapmasına rağmen hala güncelleme yapmadım. Güncellemeden sonra sorun yaşayan oldu mu. Artı ve eksilerini yazabilir misiniz. Bu ayın 28 inden sonra 9s için miu12 güncellemesini mi bekleyeyim.
9s kullanıyorum. telefonda miui global 11.0.6.0 kararlı QJWTRXM sürümü mevcut. bildiğim kadarıyla 11.0.8.0 sürümü mevcut ama güncellemeleri kontrol dediğimde uygun güncelleme yok diyor.sol üstte üç noktaya dokunup en son paketi indir dediğimde yine 11.0.6.0 sürümünü indiriyor.
11.0.8.0 güncellemesi başka sürümlere gelirken bu sürüme neden gelmedi anlamış değilim.
Ayrıca kilit ekran kapalıyken whatsapp bildirimleri ekrana bazen 1 dakika kadar geç geliyor.
Kilit ekranı bildirim ayarlarımda bildirimler açık.
Whatsapp bildirim ayarlarım açık.
Wifi de kilit ekran kapalıyken zaman zaman kendini kapatabiliyor.
Kilit ekranı ayarlarından wifi her zaman açık uyanık olsun ayarları yapılı olmasına rağmen.
Parmak izi ve ya şifreyle ekranı açtığımda zaman zaman menü görüntüsü yerine boş ekran ekran geliyor.
menü tuşuna basınca menüler ekrana geliyor.
Benim sorunlarım bunlar.Ne yaptıysam düzelmedi.
Belki düzelir diye 11'in ve 12'nin güncellemelerini bekliyorum. O da gelirse tabi.
Hayatımda ilk defa aldığım bir telefondan pişmanlık duyuyorum.
Bundan önce redmi 5 plus kullanıyordum tek hatasını görmedim.
Benim gözümde 9s'e 10 basar.
9s kullanıyorum. telefonda miui global 11.0.6.0 kararlı QJWTRXM sürümü mevcut. bildiğim kadarıyla 11.0.8.0 sürümü mevcut ama güncellemeleri kontrol dediğimde uygun güncelleme yok diyor.sol üstte üç noktaya dokunup en son paketi indir dediğimde yine 11.0.6.0 sürümünü indiriyor.
11.0.8.0 güncellemesi başka sürümlere gelirken bu sürüme neden gelmedi anlamış değilim.
Ayrıca kilit ekran kapalıyken whatsapp bildirimleri ekrana bazen 1 dakika kadar geç geliyor.
Kilit ekranı bildirim ayarlarımda bildirimler açık.
Whatsapp bildirim ayarlarım açık.
Wifi de kilit ekran kapalıyken zaman zaman kendini kapatabiliyor.
Kilit ekranı ayarlarından wifi her zaman açık uyanık olsun ayarları yapılı olmasına rağmen.
Parmak izi ve ya şifreyle ekranı açtığımda zaman zaman menü görüntüsü yerine boş ekran ekran geliyor.
menü tuşuna basınca menüler ekrana geliyor.
Benim sorunlarım bunlar.Ne yaptıysam düzelmedi.
Belki düzelir diye 11'in ve 12'nin güncellemelerini bekliyorum. O da gelirse tabi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayatımda ilk defa aldığım bir telefondan pişmanlık duyuyorum.
Bundan önce redmi 5 plus kullanıyordum tek hatasını görmedim.
Benim gözümde 9s'e 10 basar.