Yardım Redmi note 9s Telefondaki Parmak İzi

Ahmet Şirin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Resmi Note 9s
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorsun
Telefon Modeli
Redmi note 9 s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Geçen hafta redmi note 9 s aldım. Telefonda birkaç sıkıntı gösterince kvk garantiye gönderip telefonu tamir edilmesi veya değiştirilmesini söyledik. Bana ekran kilidini kaldırılmasını söylediler. Ben de ekran kilidini kaldırdım. Fakat parmak izini kaldırmayı unuttum. Acaba ekran kilidini kaldırınca parmak izide kendiliğinden kalkar mı? Lütfen yardım edin. Redmi note 9 s olan bir arkadaş deneyebilir mi bu durumu. Ekran kilidini kaldırsa bakıp parmak izi kalkıyor mu lütfe n yardım edin. Çok önemli arkadaşlar

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Geçen hafta redmi note 9 s aldım. Telefonda birkaç sıkıntı gösterince kvk garantiye gönderip telefonu tamir edilmesi veya değiştirilmesini söyledik. Bana ekran kilidini kaldırılmasını söylediler. Ben de ekran kilidini kaldırdım. Fakat parmak izini kaldırmayı unuttum. Acaba ekran kilidini kaldırınca parmak izide kendiliğinden kalkar mı? Lütfen yardım edin. Redmi note 9 s olan bir arkadaş deneyebilir mi bu durumu. Ekran kilidini kaldırsa bakıp parmak izi kalkıyor mu lütfe n yardım edin. Çok önemli arkadaşlar
Şifresiz parmak izi çalışmaz otamatik kapatmıştır kardeşim eğer garantili aldıysan ve yurt içiyse botloader kilidini acmadiysan %95 kilit kapalidir

Oyla:
Üst Alt