Yardım Redmi note 9s Telefondaki Parmak İzi

Ahmet Şirin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Resmi Note 9s
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorsun
Telefon Modeli
Redmi note 9 s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Geçen hafta redmi note 9 s aldım. Telefonda birkaç sıkıntı gösterince kvk garantiye gönderip telefonu tamir edilmesi veya değiştirilmesini söyledik. Bana ekran kilidini kaldırılmasını söylediler. Ben de ekran kilidini kaldırdım. Fakat parmak izini kaldırmayı unuttum. Acaba ekran kilidini kaldırınca parmak izide kendiliğinden kalkar mı? Lütfen yardım edin. Redmi note 9 s olan bir arkadaş deneyebilir mi bu durumu. Ekran kilidini kaldırsa bakıp parmak izi kalkıyor mu lütfe n yardım edin. Çok önemli arkadaşlar

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Geçen hafta redmi note 9 s aldım. Telefonda birkaç sıkıntı gösterince kvk garantiye gönderip telefonu tamir edilmesi veya değiştirilmesini söyledik. Bana ekran kilidini kaldırılmasını söylediler. Ben de ekran kilidini kaldırdım. Fakat parmak izini kaldırmayı unuttum. Acaba ekran kilidini kaldırınca parmak izide kendiliğinden kalkar mı? Lütfen yardım edin. Redmi note 9 s olan bir arkadaş deneyebilir mi bu durumu. Ekran kilidini kaldırsa bakıp parmak izi kalkıyor mu lütfe n yardım edin. Çok önemli arkadaşlar
Zaten ekran kilidini kapatınca otomatik desen, parmak izi, yüz verilerini silmesi lazım değil mi?

Oyla:

Ahmet Şirin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Resmi Note 9s
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten ekran kilidini kapatınca otomatik desen, parmak izi, yüz verilerini silmesi lazım değil mi?
Umarım öyledir. Bende tam olarak bilmiyorum durumu. Şuna baya telaşlıyım. Lütfen telefonunuz Xiaomi ise bir dener misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim

Oyla:

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Umarım öyledir. Bende tam olarak bilmiyorum durumu. Şuna baya telaşlıyım. Lütfen telefonunuz Xiaomi ise bir dener misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim
Ekran kilidini kaldır deyince zaten uyarı veriyor dediğim gibi, parmak izi, yüz tanıma ve desen verileri silinecektir diyor hocam

Oyla:

Ahmet Şirin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Resmi Note 9s
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kilidini kaldır deyince zaten uyarı veriyor dediğim gibi, parmak izi, yüz tanıma ve desen verileri silinecektir diyor hocam
Telefonunuz da öyle mi oldu. Kusura bakmayın lütfen. Şimdi telefonuzda ekran kilidini kaldırınca parmak izide kalkacak diyor mu

Oyla:

Erdinç A

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdinç Avcı
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
Sizin için denedim hocam ekran kilidini kaldırınca parmak izide kalkıyor içiniz rahat olsun cihazım note7 ama hepsinde aynıdır.

Oyla:

raman0074

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Raman
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
1
Evet kalkıyor.

Oyla:

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Niye bu kadar telaşlandınız ki hocam parmak izinizi telefondan çekip kullanmazlar zaten telefondaki tam parmak almıyor belli noktalarla eşleme yapıp siz olduğunuzu tanıyor sadece.

Ayrıca kilit kalktığında devre dışı olur merak etmeyin. Servistede zaten adettendir hiç bişey yapmasalar bile sıfırlayıp verirler cihazı.

Oyla:
Üst Alt