Çözüldü Redmi Note 9s Rom attıktan sonra loop'a düşmesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RobbaN34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Iphone 11
Meslek
Network Security
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
curtana_tr_global_images_V12.5.1.0.RJWTRXM_20210817.0000.00_11.0_global_5619ff358a
Telefon Modeli
Mi 9s - Mi9 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba,
Flashboot üzerinden hatalı işlem yapmış olabilirim. Turkiye flashboot yüklerken missmatch hatası alıyordum. Flash_all.bat içinden ilk 2 satırı silerek missmatch hatasını yok saydım.
Sonrasında flashboot ile flash yaptım fakat telefon aşağıdaki gibi tepki vermeye başladı.
Herhangi bir twrp moduna girmeme izin vermiyor, çok hızlı açılıp kapanıyor. Sorunun kaynağı tam olarak nerdedir?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,
Sevgi ve saygılarımla.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Emrespect üstadım fikriniz var mıdır?

Son düzenleme:

RobbaN34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Iphone 11
Meslek
Network Security
Konular
1
Edl basitde bu işlem ücretli bir işlem kendi imkanlarınızla yazılım yükleyemezsiniz
Merhaba,

Ücretli bir işlem olduğunu biliyorum. Sadece bir kaç kez deneme yapmak istiyorum. Olmadığında zaten dediğiniz gibi mecbur ücretli destek alacağım.
Ek olarak EDL bloğu nerededir?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Deneme yaparken test point noktalarını aşındırır zarar verirseniz daha çok sıkıntı yaşarsınız..

Oyla:

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Başlık Note 9s, konu içi telefon modeli Mi 9s - Mi 9 Pro, eklediğiniz videodaki başlık Redmi 9. Bence telefon modelini ayırt edemezken EDL işine hiç girmeyin. Bu tarz model karıştırılabilen bir cihaz kullanıyorsanız veya genel olarak bilginiz yoksa cihaz sağlamken ilk iş MIUI sürümü kısmında bulunan parantez içerisindeki kodu bir kenara not almak olacaktır. İlk harf Android sürümü, sonra gelen 2 harf de modeli belirtir. Örnek olarak SJUMIXM için S - Android 12, JU - Poco X3 Pro.

Oyla:

RobbaN34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Iphone 11
Meslek
Network Security
Konular
1
Başlık Note 9s, konu içi telefon modeli Mi 9s - Mi 9 Pro, eklediğiniz videodaki başlık Redmi 9. Bence telefon modelini ayırt edemezken EDL işine hiç girmeyin. Bu tarz model karıştırılabilen bir cihaz kullanıyorsanız veya genel olarak bilginiz yoksa cihaz sağlamken ilk iş MIUI sürümü kısmında bulunan parantez içerisindeki kodu bir kenara not almak olacaktır. İlk harf Android sürümü, sonra gelen 2 harf de modeli belirtir. Örnek olarak SJUMIXM için S - Android 12, JU - Poco X3 Pro.

Geceden beri uğraşıyorum. Telefon pert olsun hiç önemi yok. Kullandığım boşta duran telefon. El aşinalığı için uğraşıyorum. EDL modülünü buldum bu arada. her şey için teşekkür ederim.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Zaten sıkıntının kaynağı buradan başlıyor. İnternetdeki bilgi kirliliği sebebiyle çok yanlış bir işlem yapılmış. Romun içindeki güvenlik satırı silinip başka cihazın romu bu cihaza yüklenmiş. Finalde ise cihaz brick.. bu tür hataların emmc nin bozulmasına kadar yolu var. Dikkat etmek gerekir..

Oyla:

RobbaN34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Iphone 11
Meslek
Network Security
Konular
1
Zaten sıkıntının kaynağı buradan başlıyor. İnternetdeki bilgi kirliliği sebebiyle çok yanlış bir işlem yapılmış. Romun içindeki güvenlik satırı silinip başka cihazın romu bu cihaza yüklenmiş. Finalde ise cihaz brick.. bu tür hataların emmc nin bozulmasına kadar yolu var. Dikkat etmek gerekir..

Dikkat edilmesine gerekir evet, ama yaptığımız hatalarlamı kalacağız yoksa araştırıp bir çözüm mü bulacağız? Bu hatanın bile edl ile çözülebileceğini söylediniz. Hayatımda telefon açmamış ben telefon açıp hiç bilmediğim bir cihaz üzerinde edl yapmaya calısıyorum. bence emeği ve saygıyı hak ediyor. Ek olarak, ben edl modülünü sorarken arkadaşım konu yanlış yerde diye yorum yapıyor. Ben bu gece konuyu açtığımda sizin konuyu okuduğunuzu farkettim. Konu ile ilgili yorumu gece yapmanızı beklerdim.

Hasan Bey yorum yaptıktan sonra herkes fikir vermeye başladı. Hasan Bey ile başlayıp Hasan Bey ile bitsin bu konu.
Ek olarak Hasan Bey, Ben bu edl olayını yapmadan bana ücretli uzaktan destek sağlayabilecek misiniz?
O zaman hiç yormayayım kendimi.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Dikkat edilmesine gerekir evet, ama yaptığımız hatalarlamı kalacağız yoksa araştırıp bir çözüm mü bulacağız? Bu hatanın bile edl ile çözülebileceğini söylediniz. Hayatımda telefon açmamış ben telefon açıp hiç bilmediğim bir cihaz üzerinde edl yapmaya calısıyorum. bence emeği ve saygıyı hak ediyor. Ek olarak, ben edl modülünü sorarken arkadaşım konu yanlış yerde diye yorum yapıyor. Ben bu gece konuyu açtığımda sizin konuyu okuduğunuzu farkettim. Konu ile ilgili yorumu gece yapmanızı beklerdim.

Hasan Bey yorum yaptıktan sonra herkes fikir vermeye başladı. Hasan Bey ile başlayıp Hasan Bey ile bitsin bu konu.
Ek olarak Hasan Bey, Ben bu edl olayını yapmadan bana ücretli uzaktan destek sağlayabilecek misiniz?
O zaman hiç yormayayım kendimi.
Ücretli destek sağlarız özel mesaj ile bilgi veriyorum..

Oyla:

RobbaN34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Iphone 11
Meslek
Network Security
Konular
1
Multimetre kırmızı siyah kablo ucu ile olur mu? cımbız almaya gidicem yoksa

Oyla:

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Hasan bey dışında tek yorum yapan benim, herkesin fikir verdiği yok. Dün de gördüm içeriği ve yazmayı düşündüm fakat EDL konusunda benim de tecrübem olmadığından ve denemediğim riskli birşeyi ise tavsiye edemezdim. Fakat konu sahibinin bu kadar az tecrübesi olduğu halde, bu konuda servis hizmeti veren bilgili kişinin de önerisine rağmen ısrar ettiğini görünce dayanamadım ve yazdım. Telefonun çöp olmasının önemli olmadığını bilsem zaten kendinizi geliştirmek adına yaptığınızı düşünerekten yine yazmadım büyük ihtimalle. Kolay gelsin hocam size. Konu takibini bıraktım, bildirim almayacağım o yüzden herhangi bir geri dönüşte bulunamayabilirim.

Oyla:

RobbaN34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Iphone 11
Meslek
Network Security
Konular
1
Hasan bey dışında tek yorum yapan benim, herkesin fikir verdiği yok. Dün de gördüm içeriği ve yazmayı düşündüm fakat EDL konusunda benim de tecrübem olmadığından ve denemediğim riskli birşeyi ise tavsiye edemezdim. Fakat konu sahibinin bu kadar az tecrübesi olduğu halde, bu konuda servis hizmeti veren bilgili kişinin de önerisine rağmen ısrar ettiğini görünce dayanamadım ve yazdım. Telefonun çöp olmasının önemli olmadığını bilsem zaten kendinizi geliştirmek adına yaptığınızı düşünerekten yine yazmadım büyük ihtimalle. Kolay gelsin hocam size. Konu takibini bıraktım, bildirim almayacağım o yüzden herhangi bir geri dönüşte bulunamayabilirim.
Toorop Dostum selamlar, söylediklerimi yanlış anladığını düşünüyorum. Sana neden yazmadın derken, kastım bana yardımcı olmaman değildi. Ben senden fikir beklerdim. Benim demek istediğim, konu ve başlık yanlış gibi durumları dünde yazabilirdin. Bu gün yazmanın bize bir faydası olmadı onu belirtmek istedim ben.

Ek olarak, konu sahibi benim, evet benden bilgi kişiye ısrarcıyım. Detayına inip olasıklıkları sorgulamak istedim. Ben benden bilgili olana hiç bir zaman saygısızlık yapmadım, yapmam da, Bilgisine ve sektöre verdiği emeğe saygım her zaman sonsuz. Ama bilgili kişide herşeyi bilecek diye bir şey yok. Fikir ayrılıkları bazen bize bildiğimizden çok şey öğretebilir.

Güncelleme olarak, sorun çözülmüştür. Konu kilitlenebilir.

Sevgilerimle.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt