Güncelleme 20.05.2020: Netflix L1 desteği kendiliğinden 2.gün L3 seviyesine düştü. Uygulama son sürümdeydi play Store'den edinildi.
Ek olarak TR'de "Resmi Xiaomi Türkiye Garantili" başlıklı satılan yani distribütör garantili M2003J6A1G kodlu Curtana modellerde kendine özgü ilk kez bir Xiaomi cihazda görüyorum TR stock ROM kullanılmış. Yanılıyorsam düzeltin bundan önce başka bir cihazda oldu mu böyle bir şey bilgilendirirseniz memnun olurum. Global ROM desen değil, Hint ROM değil, EEA değil, RU değil. Global ROM indirdim Güncelleyiciden yükleyeyim diye "Güncelleme Doğrulanamıyor" hatası verdi. İşin garip yani telefonu Xiaomi Ürün Doğrulama hizmetinden sorgulayınca cihaz International çıkıyor. Ürün orjinal bunda bir sorun yok Uluslararası diyorsa Global ROM o halde yüklenmeli mantıken? Yani kullanıcıyı BL açmaya zorlayan bi sürüm olmuş, BL açmadanda Güncelleyici üzerinden hiçbir ROM yüklenemiyor. Büyük sorun gerçekten TR ekibi kimse erkenden güncelleme yayınlamalı çünkü Netflix L3 bunda, Güvenlik yaması 1 Mart' tüm bölgelerden hem ayrı hemde MIUI versiyonu olarak çok gerideler.
Sürüm QJWTRXM ise sizdede TR sürümdesiniz demektir. Henüz daha erkenken hızlıca birbirimizle paylaşalımda kalalım arkadaşlar sesimizi bir şekilde duyuralım TR ekibine. Netflix desteğini önemsiyorum. Çoğu kişi sadece BL açmak için yeni cihazlarının Garantisini çöpe atma riskine girmek istemeyebilir.