- Adım
- Emre
- Cihazım
- Mi8 lite
- Konular
- 62
kuralım bakalım tr romu kurucaktım bide bunu deneyelimMiui12 hindistan rom
kuralım bakalım tr romu kurucaktım bide bunu deneyelimMiui12 hindistan rom
Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü atabilir misinizMiFlash ile yükleyince ''Flash super error'' hatası alıyorum...
Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü atabilir misiniz
mı flasta aceyle yaparken kılıtle ve kur dedım yurtdısı cıhaz sıkıntı olurmu orjınal ımeı daha kapanmadı gerı acılırmı
Redmi Note 9S
Hindistan Kararlı Rom
V12.0.1.0.QJWINXM
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güncelleme Yöntemleri
- Ota üzerinden güncellemenin gelmesini bekleyebilirsiniz.
-V11.0.8.0 QJWINXM romunda iseniz sistem güncelleyici üzerinden Ota rom indirme bağlantısını kullanarak geçiş yapabilirsiniz.
- Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
- Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Ota Rom İndirme Bağlantısı;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery Rom İndirme Bağlantısı;
Fastboot Rom İndirme Bağlantısı;
Mi Flash Türkçe Sürüm
Uygulama - Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu
Mi Flash [Türkçe] Mi Flash 2018.5.28.0 sürümünü içermektedir Uygulamanın kendim tarafımdan önemli kısımları Türkçe çevirisi yapılmış ve denenmiştir Miflash Türkçe ile Fastboot Rom Nasıl Kurulur BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Windows 64 bit işletim sistemine ve Usb 2.0 usb portuna...forum.miuiturkiye.net
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir
Selamlar.hayır hiç bir sıkıntı olmaz tekrar açabilirsiniz kilitaçma işlemini yapın sorun olmaz....mı flasta aceyle yaparken kılıtle ve kur dedım yurtdısı cıhaz sıkıntı olurmu orjınal ımeı daha kapanmadı gerı acılırmı
imei düşmeden kilidi açın muhakak yoksa sıkıntı.mı flasta aceyle yaparken kılıtle ve kur dedım yurtdısı cıhaz sıkıntı olurmu orjınal ımeı daha kapanmadı gerı acılırmı
Cihazda IMEI işlemi yapılmamış ise unlock yaptığınız aynı hesap ile tekrardan başvuru yapabilirsiniz.mı flasta aceyle yaparken kılıtle ve kur dedım yurtdısı cıhaz sıkıntı olurmu orjınal ımeı daha kapanmadı gerı acılırmı
Cihazda IMEI işlemi yapılmamış ise unlock yaptığınız aynı hesap ile tekrardan başvuru yapabilirsiniz.
Onun icin sordum zaten saolun imei yapildi ama orjinal imei gunu bitmemistiimei düşmeden kilidi açın muhakak yoksa sıkıntı.
Hocam cift tiklama ile kapanmasi icin bu cihaza ne yapabiliriz hindistan romunda var diye artim arkadasa ama yok eu romlarda var onuda guncellemeleri falan ugrastiriyor . Root atsam forumdaki mod larda anlatiliyor onu uygularsam sonra root silsem orjinal recivery nasil atarim guncellemede sknti yasamasin diyeCihazda IMEI işlemi yapılmamış ise unlock yaptığınız aynı hesap ile tekrardan başvuru yapabilirsiniz.
imei atilmisti smdi silinirmi hocam bootloader kapatip actikCihazda IMEI işlemi yapılmamış ise unlock yaptığınız aynı hesap ile tekrardan başvuru yapabilirsiniz.