Ben dün sabah şarjdan çıkardım şuan yaklaşık 5 saat ekran süresi var ve şarj daha %50. EAA Rom'dan geçtim, şarj konusunda bir fark görmedim gayet iyi yani.Merhabalar,
Ben de Hint ROM'u yüklemeyi düşünüyorum MIUI uygulamalarına geçebilmek için ancak pil konusunda yazılanları okuyunca bir sormak istedim.
Tam şarj döngüsü yapan arkadaşlar öncesi/sonrası yapabilir mi? Pil konusundaki sıkıntı hala devam ediyor mu? Bir de acaba etkileme ne düzeyde oluyor genel kullanım için mesela ekran süresi için üç dört saat fark olur mu?
Şimdiden teşekkürler.
Ben dün sabah şarjdan çıkardım şuan yaklaşık 5 saat ekran süresi var ve şarj daha %50. EAA Rom'dan geçtim, şarj konusunda bir fark görmedim gayet iyi yani.
Fastboot rom indirip mi flash ile attım. C.mi den imdirdim.Hocam cevabınız için teşekkürler. Benim de genelde ekran sürem 10 saat civarı oluyor. EU ROM'dayım.
Bir de bu ROM değiştirme konusunda çok bir bilgim yok siz hangi yöntemle yaptınız, bu başlığın ilk mesajında 3 yöntem verilmiş ama hangisini kullanmak gerek? Varsa konu bağlantısını paylaşır mısınız?