Yardım Redmi Note 9S Hakkında

afcn35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
halil afacan
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi Note 9S
Bootloader Kilidi
Kapalı
Öncelikle herkese merhabalar,araştırmalarım sonucu redmi note 9S cihaz almaya karar verdim ve sipariş ettim.
Kargomun gelmesine 2-3 gün var ve sabırsızlıkla beklemekteyim.

Fakat bu benim kullanacağım ilk Xiaomi marka telefon,sizlere bu konu ile ilgili sormak istedğim şeyler var.

1.Telefon yurtdışı ve ilk etapta 8 ay hiçbir işlem yapmadan kullanmayı düşünüyorum,sonrada eski telefonumun imei numarasını atmayı planlıyorum bununla ilgili bir rehber varmıdır?
2.Yaklaşık 5-6 sene önce Galaxy S3 cihazım vardı bu cihazda onlarca rom denedim bu cihazlarda önerilen daha iyi bir rom varmıdır?
3.Bu cihazlardaki MiUi güncellemeri neleri kapsar,farklı romlarda yine aynı sistem geçerlimidir?
4.Bir anlık düşünceyle satın aldım,kullanıcılar memnun mu? Kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
5.Bootloader kildini açıp,TWRP yükleyip,imei attıktan sonra normal şekilde güncelleme almaya devam eder mi?
6.TWRP ve imei'nin herhangi bir riske girmemesi için cihazı sıfırlarken yada güncelleme yaparken dikkat edilmesi konular varmıdır?

Sorularım bu kadar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,herkese iyi günler dilerim.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
1. Sorun yasal olmaması nedeniyle bu forumda cevabı yok.

Diğer tüm soruların cevapları forum içerisinde ve cihaz ana bölümünde mevcut....

Okuyalım/inceleyelim/izleyelim

Oyla:

winboss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Redmi note 9s
Meslek
Turizm
Konular
2
Öncelikle herkese merhabalar,araştırmalarım sonucu redmi note 9S cihaz almaya karar verdim ve sipariş ettim.
Kargomun gelmesine 2-3 gün var ve sabırsızlıkla beklemekteyim.

Fakat bu benim kullanacağım ilk Xiaomi marka telefon,sizlere bu konu ile ilgili sormak istedğim şeyler var.

1.Telefon yurtdışı ve ilk etapta 8 ay hiçbir işlem yapmadan kullanmayı düşünüyorum,sonrada eski telefonumun imei numarasını atmayı planlıyorum bununla ilgili bir rehber varmıdır?
2.Yaklaşık 5-6 sene önce Galaxy S3 cihazım vardı bu cihazda onlarca rom denedim bu cihazlarda önerilen daha iyi bir rom varmıdır?
3.Bu cihazlardaki MiUi güncellemeri neleri kapsar,farklı romlarda yine aynı sistem geçerlimidir?
4.Bir anlık düşünceyle satın aldım,kullanıcılar memnun mu? Kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
5.Bootloader kildini açıp,TWRP yükleyip,imei attıktan sonra normal şekilde güncelleme almaya devam eder mi?
6.TWRP ve imei'nin herhangi bir riske girmemesi için cihazı sıfırlarken yada güncelleme yaparken dikkat edilmesi konular varmıdır?

Sorularım bu kadar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,herkese iyi günler dilerim.
Hocam ben de redmi note 9s aldım 10 gündür kullanıyorum eea yani Avrupa rom yüklü her yönüyle güzel bir cihaz Google uygulamalı bir cihaz yani mesajlar kişiler takvim Google a ait bootloader kilidi acilicak 2 gün sonra hintistan rom yüklerim en iyisi MIUI uygulamaları var fazlalık yok sana önerim hindistan rom yuklemen twrp yapıp IMEI atarsan güncellemeler gelmeyebilir ama çözümü basit guncellemelere girdiginde logoya 10 defa tıkla yukarda 3 nokta var ona bas zip paketi yükle yap o şekilde yuklersin format yaparken de twrp den yap daha garanti olur benim bildiklerim bu kadar forumdaki hocalarım bu konuda usta işi biliyorlar sana yardımcı olurla takildigin yerde

Oyla:
Üst Alt